Motorola chystá dva levné modely Capri a Capri Plus

Motorola chystá dva levné modely Capri a Capri Plus
2020-12-31T10:07:59+02:00
• 31. 12. 2020

Zdroj: Pocketnow

Objevilo se hned několik zajímavých informací ohledně firmy Motorola. Ta by podle všeho měla už v prvním čtvrtletí příštího roku představit dva nové levné modely. Mělo by se konkrétně jednat o Motorola Capri a Capri Plus (prozatím neoficiální název). Model Capri byl odhalen s označením  XT2127, zatímco Capri Plus jako XT2129. Teď oba kousky prošly důležitými certifikačními procesy, tudíž známe i hardwarové specifikace. 

Motorola nabídne dvojici levných telefonů

Podle FFC bude mít smartphone Motorola Capri Plus procesor Snapdragon 662. Pracovat bude s operační pamětí o velikosti 4 GB, přičemž k dispozici bude operační systém Android ve verzi 11. V rámci benchmarkového testu (aplikace Geekbench) získal telefon u jednoho jádra skóre 306 bodů a 1258 bodů u více jader. Capri Plus se objevil také u TÜV Rheinland (společnost udělující certifikace), čímž byla zjištěna přítomnost 5 000mAh baterie. Bude k dispozici také podpora rychlého 20W nabíjení. 

Motorola

Zdroj: Pocketnow

Model Capri bez přídavku Plus nabídne HD+ displej s rozlišením 720 x 1600 pixelů a obnovovací frekvencí 60 Hz. K dispozici bude také slot pro dvě SIM karty. Dále bychom se měli dočkat procesoru Snapdragon 460, 4 GB RAM a vnitřního 64GB úložiště – pravděpodobně jej budete moci rozšířit prostřednictvím microSD karty. 

Dále bychom se mohli těšit na 48Mpx hlavní fotoaparát, který bude doplněn 2Mpx snímačem hloubky, 2Mpx makro a 8Mpx ultraširokoúhlým objektivem. Údajně bude k dispozici i podpora NFC. 

Pokud jde o model Plus, vybaven bude HD+ displejem a s 90Hz frekvencí. Dorazit může ve dvou variantách 4 GB RAM + 64 GB a 6 GB RAM + 128 GB. V rámci fotoaparátů může dojít k implementaci 64Mpx kamery + 2Mpx hloubkového senzoru OmniVision + 13Mpx ultraširokoúhlého objektivu. Na přední straně bude naopak (údajně) připraven 13Mpx fotoaparát pro vytváření selfies.

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat