Kamera, která může ochránit vaši domácnost nyní ve skvělé akci sponzorovaný článek

Kamera, která může ochránit vaši domácnost nyní ve skvělé akci [sponzorovaný článek]
2020-12-16T08:59:48+02:00
• 16. 12. 2020

Jste často na cestách a chcete mít přehled o tom, co se děje ve vaší domácnosti? Nebo zkrátka jen chcete dohlížet na děti, zda se v pořádku vypravily do školy? V tom případě by se vám mohla hodit kamera Imilab C20, která je nyní v perfektní slevě.

imilab c20 camera 950x630x

Mějte přehled o své domácnosti kdykoliv a odkudkoliv

Imilab C20 je kompaktní a poměrně nenápadná kamerka, kterou můžete můžete umístit nejen so svého bytu, ale také například na balkón či před váš dům. Její velkou výhodou je možnost pořizování záznamu až v rozlišení FullHD, takže obraz bude skvěle ostrý a okamžitě tak rozpoznáte, kdo se před kamerou nachází. Pro ještě větší bezpečnost a rozpoznatelnost má také dedikovaný noční režim, který slibuje ostrý obraz také ve tmě a nebude vás rušit jakýkoliv šum.

imilab c20 night 790x347x

Mezi nesporné výhody patří jistě také úhel záběru, který dosahuje až 360°, tudíž máte perfektní přehled o veškerém dění. Úhel záběru na výšku je také velice široký, konkrétně 105°.

imilab c20 360 950x568x

Pokud slyšíte zvláštní zvuky (například rachot, rozbití nebo pláč dítěte), kamera dokáže na dané místo zaostřit a odešle video do vašeho mobilního telefonu, aby byla zajištěna bezpečnost například vašeho dítěte. Máte-li více kamer Imilab C20, můžete navíc v aplikaci zobrazit dění ze dvou či více kamer, což znamená zobrazení míst ve vašem bytě a s tím spojenou ještě větší bezpečnost.

imilab c20 sound alarm 950x424x

Podpora chytrých asistentů a užitečná aplikace

Pro ovládání kamery a zobrazování záběrů slouží aplikace IMILAB HOME, která je přehledná a nabízí různé možnosti nastavení, zobrazení přes celý displej či zobrazení více kamer najednou. Pokud vlastníte také chytrý reproduktor s hlasovým asistentem, jako je například Amazon Echo, můžete na něj kameru napojit a říct tak své Alexe jak se má kamera zachovat, případně nastavit rutiny.

imilab c20 app 950x1000x

Třešničkou na dortu je pak kódování videa ve formátu H.265, díky kterému video nejenže zabírá o 50% méně místa, ale také nabízí lepší kvalitu obrazu.

Chytrou kameru Imilab C20 můžete zakoupit ZDE skrze portál Aliexpress z oficiální prodejní stránky za 735 Kč. Pokud se vám nabídka nezdá dost dobrá, můžete použít slevový kupon GOLMM6 a získáte tak konečnou cenu pouhých 401 Kč a to už je důvod ke zvážení koupě. Navíc můžete zvolit expedici z Polského skladu s garancí doručení do 7 pracovních dnů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat