Huawei Enjoy 20 SE poznáme do začátku Vánoc

Huawei Enjoy 20 SE poznáme do začátku Vánoc
2020-12-18T18:02:32+02:00
• 19. 12. 2020

Huawei Enjoy 20 Plus | Zdroj: Giztop.com

Cenově dostupných telefonů podporující 5G sítě je v aktuální nabídce stále žalostně málo, což se částečně rozhodla změnit společnost Huawei, která těsně před začátkem vánočních svátku oznámí model s názvem Enjoy 20 SE. Přesně 23. prosince poznáme mobilní novinku od čínského výrobce, který si nedokázal před únikem ohlídat hlavní specifikace očekávaného zařízení.

Zlatá střední cesta

Výbava zřejmě nabídne 6,67palcový LCD displej s FullHD+ rozlišením a v poměru stran 20:9. Výřez ve tvaru padající kapky tentokrát vyplní 16megapixelová selfie kamerka. O hlavní výkon se postará základní procesor Dimensity 700 od MediaTeku vybavený osmi jádry pod kapotou nebo grafickým čipem Mali-G57 MC2. Velikost operační paměti RAM není momentálně známa stejně jako přesná kapacita interního úložiště.

Každopádně záda mají nést čtveřici fotoaparátů, kde nejvyšší místo zaujme 48megapixelový snímač. Následovat by potom měla sestava 8 + 2 + 2 MPx objektivu. Článek baterie s kapacitou 5 000 mAh doprovodí technologie rychlého 22,5W nabíjení. Skener otisků prstů zaujme místo v boční části konstrukce. Nakonec totožný týden přinese ještě další dvojici novinek v rámci modelové řady Nova 8 od Huaweie, o nichž jsme informovali teprve nedávno.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat