ZTE Watch Live budou konkurovat nízkou cenou a standardními funkcemi

ZTE Watch Live budou konkurovat nízkou cenou a standardními funkcemi
2020-11-29T18:05:59+02:00
• 30. 11. 2020

Zdroj: GSMArena

ZTE potichu představilo nové chytré hodinky pod názvem ZTE Watch Live. Výrobce v tomto případě hodlá konkurovat nízkou cenou. To ale neznamená, že by byly hodinky ochuzeny o klíčové funkce. 

ZTE Watch Live nabídnou skvělý poměr cena/výkon

Hodinky jsou vybaveny 1,3placovým čtvercovým TFT displejem, který nabízí rozlišení 240 x 240 pixelů. Samozřejmě si budoucí zákazníci budou moci přizpůsobit jejich vzhled pomocí různých ciferníků a řemínků. Společnost ZTE uvádí, že na jedno nabití vydrží až 14 dní, případně 21 při šetrném používání. Zařízení mimo jiné podporuje magnetické nabíjení. 

Jak už jsem zmiňoval, hodinky budou konkurovat nízkou cenou. I přesto zde máme klíčové funkce, jako je 24hodinové sledování srdečního tepu, sledování saturace krve kyslíkem a sledování spánku. Dokonce budete moci využít 12 druhů sportovních aktivit, konkrétně najdete chůze, běh, přeskakování, lyžování, plavání, jízda na kole a další.

ZTE Watch Live

Zdroj: Gizmochina

ZTE Watch Live spárujete prostřednictvím Bluetooth 4.2 a přijímat budete informace o příchozích hovorech, oznámení aplikací, zprávy atd. Hodinky podporují i další funkce, jako je předpověď počasí, vzdálenou kameru, ovládání hudby, vyhledávání telefonu a sedavé připomenutí. 

ZTE Watch Live

Zdroj: GSMArena

Chytré hodinky od ZTE mají konstrukci o velikosti 40,6 x 34,6 x 10,8 mm a váží jen 35,7 gramů. Jedná se také o prachotěsné a voděodolné zařízení (certifikace IP68). Řemínek je pak vyroben z pohodlného materiálu silikagel. Prodávat se hodinky začnou 3. prosince za cenu 35 dolarů, tj. cca 770 Kč bez DPH.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat