Smarty spouští týden plný slev na Lamax sponzorovaný článek

Smarty spouští týden plný slev na Lamax [sponzorovaný článek]
2020-11-13T17:56:55+02:00
• 14. 11. 2020

Internetový obchod Smarty má pro své zákazníky další skvělý týden plný nákupů právě s Lamaxem. Užít si můžete slevy až ve výši 64 %. V nabídce naleznete reproduktory, sluchátka, ale i chytrou autokameru nebo fitness náramek.

Lamax je český výrobce zaměřující se především na sluchátka, přenosné reproduktory, akční kamery a kamery do auta. Společnost se řídí vlastním pravidlem – klást důraz na kvalitu, snadné používání a design. Konkrétně Lamax dělí své produktové portfolio na Lamax Tech (kamery a chytrá elektronika) a Lamax Beat (sluchátka a přenosné reproduktory). 

Smarty: LAMAX Bfit 2

Chytrý fitness náramek Lamax BFit 2 nabízí celodennímsledování srdečního tepu. Ve stručnosti dále nabídne krokoměr, příjem notifikací z telefonu, analýzu spánku, tiché buzení pomocí vibrací, výdrž až 10 dní, jemný barevný displej, voděodolný podle IP67 a dva unisex řemínky v balení.

Smarty

Lamax BFit 2 vydrží na vaší ruce nonstop. Celý den měří kroky a v intervalech kontroluje srdeční tep. V noci monitoruje kvalitu spánku a ráno klidovou tepovku. Bez nabíječky vydrží až 10 dní a díky certifikaci IP67 mu neublíží ani sprchování nebo průtrž mračen. Vzhled náramku vyladíte podle nálady a příležitosti – vybírat můžete z temně šedého grafitu a zeleného odstínu mint.

Smarty Smarty

S náramkem LAMAX BFit 2 vyčtete ze svého zápěstí mraky informací. Díky krokoměru zjistíte, jakou vzdálenost jste za den urazili. Večer dostanete upozornění, kdy je dobré jít do postele a ráno vás náramek probere vibracemi, co nevzbudí nikoho dalšího. Zároveň díky zabudovaným upozorněním nikdy nezmeškáte příchozí hovor, ani zprávu. Dokonce můžete z náramku ovládat spoušť fotoaparátu v telefonu.

Pokud vás tento produkt zaujal, můžete si jej zakoupit v obchodě Smarty za velmi lidových 499 Kč (původní cena činila 1 390 Kč). Kupujte ZDE

Hlavní vlastnosti

  • Krokoměr sleduje aktivitu, samozřejmostí je nastavování cílů, co vás rozhýbou.
  • Notifikace z mobilu. Stačí mrknout na zápěstí a hned víte, co se děje.
  • Automatická analýza spánku nejen pro lepší vstávání.
  • Celodenní snímání tepu, čímž hlídá vaše zdraví.
  • Voděodolnost i na koupání. S náramkem můžete až na 30 minut potopit do jednoho metru.
  • 10 dní na baterii s kvalitním Li-Ion akumulátorem.
  • Parádní displej 0,96“ s rozlišením 80 × 160 pixelů.
  • Tichý budík vás probere jemnými vibracemi ve chvíli, kdy jste v lehké fázi spánku.
  • Osobní trenér. Nastavte si své cíle a výzvy a sledujte, jak se blížíte k jejich splnění.
  • Dva barevné unisex řemínky, které můžete podle nálady měnit. Temně grafitový / mint.

Lamax C9 GPS

A že to se slevami Smarty myslí opravdu vážně, nabízí také palubní kameru s detekcí radarů. Konkrétně se jedná o velmi pokročilou autokameru s 2,7palcovým displejem, 2K rozlišením či úhlem záběru 150stupňů. To ale není vše, co C9 GPS zvládne. Má ukazatel rychlosti, G-senzor, noční vidění, detekci radarů, LDWS systém, a dokonce umí detekovat pohyb.

Lamax C9 GPS Lamax C9 GPS

Vhod ale přijde i upozornění, že je čas si dát od řízení pauzu. V případě potřeby důkazních materiálů se můžete spolehnout na super ostré 2K video, na kterém budou vidět všechny potřebné detaily. Kamera nahrává video až v rozlišení 2560 x 1080 pixelů s 30 snímky za sekundu, zvládne tak zachytit i rychlé objekty a detaily jako je SPZ a obličej řidiče. Široký úhel záběry 150° zvládne pojmout váš jízdní pruh, protisměr i chodník a okolní silnice.

C9a 1024x682x C9b 1024x682x

S kamerou LAMAX C9 nebude platit pokuty za rychlou jízdu. Jako uživatele vás nepřekvapí úsekové ani pevné radary, autokamera vás upozorní na displeji i hlasově, a to v češtině. Díky GPS modulu kamera ví, kde přesně se nacházíte, a nastaví upozornění na ideální moment podle vaší aktuální rychlosti. Databáze radarů se neustále rozšiřuje a je dostupná pro více než 37 zemí Evropy.

Pokud vás tento produkt zaujal, můžete si jej zakoupit v obchodě Smarty za velmi lidových 2 699 Kč (původní cena činila 4 490 Kč). Kupujte ZDE

Další produkty ve slevě

Jestliže vás žádný z výše uvedených produktů nezaujal, nezoufejte. Internetový obchod Smarty nabízí mnohem širší nabídku zlevněných produktů. Kompletní nabídku si můžete prohlédnout ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat