Sluchátka Realme Buds Air Pro přichází do Česka aktualizováno

Sluchátka Realme Buds Air Pro přichází do Česka [aktualizováno]
2020-11-19T12:59:04+02:00
• 19. 11. 2020

Zdroj: GSMArena

Aktualizováno 19. 11.

Minulý měsíc společnost realme představila nová sluchátka Buds Air Pro a nyní nám české zastoupení potvrzuje dostupnost v Česku, přičemž cena byla nastavena na 1999 Kč. Jejich hlavní předností je aktivní potlačení okolního hluku.

Původní článek 12. 10.

Realme na své konferenci Leap To Next Gen představila řadu produktů, včetně bezdrátových sluchátek s funkcí Active Noise Cancellation. Právě sluchátkům se budeme věnovat, konkrétně novinkám Buds Air Pro a Buds Wireless Pro. 

Realme Buds Air Pro

Realme dosud představilo troje sluchátka – Buds Air, Buds Air Neo a Buds Q. Model Buds Air Pro ale patří mezi první sluchátka společnosti, která přicházejí s aktivním potlačením šumu (ANC). Výrobce tvrdí, že Buds Air Pro poskytuje ANC až do 35 dB, čehož lze dosáhnout pomocí mikrofonu FeedBack a FeedForward.

Realme Realme 

Zdroj: GSMArena

Jelikož se obecně nedoporučuje používat ANC během řízení nebo chůze, jsou sluchátka vybavena režimem Transparency Mode. Ten vám umožní poslouchat okolní zvuk, čímž budete neustále ve střehu. Během hovorů je pak aktivní ENC (Environmental Noise Cancellation), které eliminuje okolní hluk. 

Realme Realme

Zdroj: GSMArena

Realme Buds Air Pro využívají vlastní 28mm čip S1 a nabízí i vylepšený herní režim s latencí 94 ms. Každé jednotlivé sluchátko pak obsahuje 10mm Bass Bnoost Driverem. Nabíjecí pouzdro nabízí baterii o kapacitě 486 mAh. Celkem pak mají sluchátka nabídnout až 25hodinové poslouchání s vypnutým ANC – o pět hodin méně se zapnutým ANC. Pokud pouzdru dojde šťáva, rychlé 10minutové nabití vám přinese tři hodiny přehrávání. 

Dotykové ovládání a podpora hlasových příkazů je samozřejmostí. Mezi další funkce Realme Buds Air Pro patří Smart Wear Detection, Bluetooth 5.0, Google Fast Pair, odolnost proti vodě IPX4, vylepšený herní režim a režim Bass Boost + (pro extra basy). Bohužel zde chybí bezdrátové nabíjení. 

Tato sluchátka přicházejí v barvách Rock Black a Soul White. Cena sluchátek činí 70 dolarů, tj. cca 1 605 Kč bez DPH. V prodeji budou od 16. října 2020. 

Realme Buds Wireless Pro

Oproti loňskému modelu jsme se dočkali pěkných aktualizací. Máme zde aktivní potlačení šumu nebo třeba podporu kodeku LDAC, který umožňuje streamování zvuku přes Bluetooth až 990 kb/s. 

gsmarena 066 1200x675x

Zdroj: GSMArena

Další novinkou je plynulé přepínání, které umožňuje rychlé přepínání mezi dvěma připojenými zařízeními, a to poklepáním na multifunkční tlačítko. Jednotlivá sluchátka jsou větší, konkrétně jsou velké 13,6 mm. K dispozici je mimo jiné i herní režim s latencí 119 ms. 

gsmarena 063 1200x675x Realme

Zdroj: GSMArena

Sluchátka jsou vybavena baterií s kapacitou 160 mAh, která nabídne 16 hodin přehrávání hudby se zapnutým ANC a 22 hodin bez ANC. Port microUSB je nahrazen modernějším standardem USB-C. Plné nabití zabere 1,5 hodiny a rychlé 5minutové nabíjení nabídne dalších 1,7 hodiny přehrávání. 

gsmarena 073 1200x653x

Zdroj: GSMArena

Buds Wireless Pro mají nízkou hmotnost 33 gramů a jsou voděodolná (IPX4). Stejně jako Buds Air Pro je i Buds Wireless Pro vybaven funkcí potlačení okolního hluku a režimem Bass Boost +. Ten lze povolit prostřednictvím aplikace Realme Link. Buds Wireless Pro nabízí připojení Bluetooth 5.0 a v prodeji jsou dvě barevné možnosti – Party Yellow a Disco Green. Cena činí 55 dolarů, cca 1 300 Kč bez DPH. Prodej startuje 16. října. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat