Dámy zbystřete! Tyto chytré hodinky jsou přímo pro vás sponzorovaný článek

Dámy zbystřete! Tyto chytré hodinky jsou přímo pro vás [sponzorovaný článek]
2020-11-24T11:28:37+02:00
• 24. 11. 2020

Internetový obchod Smartomat jistě všichni znáte. Jde o českého prodejce, který má ve svém katalogu řadu zajímavých chytrých produktů. Teď do své produktové řady zařadil také novinku v podobě chytrých hodinek ARMODD Candywatch Premium. A díky akci Black Friday je můžete získat za skvělých 2 590 Kč. Než ale poběžíte na e-shop s platební kartou, je třeba si o produktu zjistit veškeré parametry, abyste věděli, že hodinky budou přímo pro vás. 

Chytré hodinky s měřením menstruačního cyklu

Jedná se především o chytré hodinky určené ženám a oproti starší verzi přináší menu i mobilní aplikaci kompletně v češtině, plně dotykový kulatý displej, vylepšenou výdrž baterie a několik nových funkcí. K dispozici je také pět nových jedinečných ciferníků a řada užitečných funkcí pro sport i běžný den. 

Chytré hodinky 248 1000x1000x

Hodinky dokáží upozornit na příchozí hovory, SMS, zprávy z aplikací a události. Implementován byl také snímač tepové frekvence, který umožňuje měření tepu v pravidelných intervalech. Měření kroků, ušlé vzdálenosti, spálených kalorií i spánku je samozřejmostí. Hodinky ale také nabízí orientační měření krevního tlaku a saturace kyslíku v krvi, čímž se ještě více „vžijete“ do stavu svého těla. 

Chytré hodinky Chytré hodinky

Veškeré statistiky pak uvidíte přímo v mobilní aplikaci WearHealth, která je samozřejmě kompletně v češtině. V rámci sportovního režimu můžete využít šest různých aktivit. Dámy naopak ocení přítomnost monitorování menstruačního cyklu. 

Co se kulatého displeje týká, ten je vybaven vysokým jasem a chrání ho sférické sklo. Samotný displej se může rozsvítit pouhým otočením zápěstí, což známe z drahých Apple Watch. Zajímavá je také výdrž na jedno nabití, protože hodinky vydrží až pět dní nebo až 15 dní v pohotovostním režimu. Ani v této cenové kategorii u Smartomatu nechybí stupeň krytí proti vodě a prachu v podobě IP68. Hodinky podporují nejen Android, ale také iOS. 

  Chytré hodinky 256 1000x1000x

Dámské chytré hodinky ARMODD Candywatch Premium jsou dostupné ve dvou provedeních – stříbrná a zlatá. Jsou vyrobené z kvalitní oceli a skla. Kovový řemínek by pak měl dokonale padnout na vaše zápěstí. K chytrým hodinkám si můžete pořídit i stylový vyměnitelný kožený řemínek v černé a bílé barvě. 

Black Friday v podání Smartomatu je v tomto případě velkým lákadlem. Hodinky standardně stojí 4 990 Kč, ovšem díky 48% akci je získáte za 2 590 Kč. Troufáme sí říci, že produkt nabízí skvělý poměr cena / výkon. Zakoupit si hodinky můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat