Zoom pro Android nově podporuje streamování na YouTube

Zoom pro Android nově podporuje streamování na YouTube
2020-10-27T21:05:51+02:00
• 28. 10. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Díky zdravotnické krizi COVID-19 se služba Zoom stala neuvěřitelně populárním nástrojem nejen pro firmy, ale i lidi. Nejnovější Android aplikace umožnila platforma uživatelům přímé streamování na YouTube. Předtím je ale potřeba několik nastavení.

Zoom podporuje několik novinek

Zoom pro Android (verze 5.4.0.434) se začíná pomalu a jistě rozšiřovat napříč Obchodem Play. Poslední verze přináší několik vylepšených funkcí. Svítilna nyní funguje při používání aplikace. End-to-end šifrování je nově podporované. 

Kromě šifrování je jednou z největších nových funkcí podpora živého přenosu na YouTube na Android zařízeních. V systému Android je tato funkce nyní k dispozici v rámci schůzky v rozbalovací nabídce. Pouhým klepnutím spustíte webový portál, který vás vyzve k zahájení živého přenosu na YouTube. Je to docela rychlé a snadné. 

Zoom Zoom

Zdroj: 9to5Google

Je zde ale pár podmínek. Nejprve musí být váš účet YouTube způsobilý a zaregistrovaný k přímému přenosu pro YouTube. V opačném případě budete na dané stránce blokováni (jak je zobrazeno výše). 

Kromě toho budete muset ve svém Zoom  účtu povolit živý přenos na YouTube. Před tím se tato možnost jednoduše nezobrazí. Na webu Zoomu pak budete muset navštívit nastavení svého účtu, přejít na „In-Meeting (Pokročilé)“ a přepnout na „Povolit živé přenosy.“ V tomto okamžiku se tato možnost zobrazí i v aplikaci pro Android.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat