Dotekomanie.cz

Telegram 7.2 přináší zajímavé vychytávky

935690e6c0abd318cd 1257x740x

Zdroj: Telegram

Jednou z největších letošních novinek komunikační platformy Telegram je rozhodně podpora pro video hovory. Vývojáři se ale poměrně činí a s každou iterací aplikace se dočkáme několika nových funkcí nebo modifikací. Telegram 7.2 není výjimkou, byť tato verze se nese v duchu svátky mrtvých.

Telegram získává lepší filtry a Batman mód

Nejen nové animace

Kromě nových emoji a nálepek jsme se dočkali v této verzi rozšíření možnosti připnutí příspěvku v konverzaci. Původně jste mohli takto upevnit jen jednu zprávu, ale nově jich můžete takto zvýraznit rovnou několik, přičemž přes tlačítko na pravé straně se dostane na kompletní přehled připnutých příspěvků.

Zdroj: Telegram

Došlo na vylepšení sdílení své polohy s konkrétní osobou nebo osobami. Lze nastavit, aby vás aplikace upozornila, pokud budete blízko k sobě. Kromě toho ikony v aplikaci také nově ukazují, kterým směrem jdete, takže potkání bude o hodně snažší.

Zdroj: Telegram

Poslední výraznější novinkou je možnost vytvářet seznam písniček. Stačí najednou poslat několik audio souborů a automaticky se z nich vytvoří playlist. Samozřejmě je otázkou, jestli něco takového je využitelné v dnešní době streamovacích služeb. Kromě toho aplikace dostala nové a vyladěnější animace. Také se zapracovalo na statistikách v rámci kanálů.

Zdroj: Telegram

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version