Oukitel WP10 překvapí 5G modulem

Oukitel WP10 překvapí 5G modulem
2020-10-31T15:00:24+02:00
• 31. 10. 2020

Zdroj: Devicespecifications.com

Společnost Oukitel spouští marketingovou kampaň k připravované novince, která samozřejmě bude spadat mezi odolná zařízení a jedním z hlavních lákadel se stane podpora sítí 5. generace. Bez povšimnutí nezůstane ani velkokapacitní baterie zajišťující nadstandardně dlouho výdrž. Oficiální představení by mělo proběhnout během měsíce listopadu, ale cenovku bohužel prozatím neznáme.

Dobře našlápnuto

Oukitel WP10 dostane 6,67palcový IPS LCD displej s FullHD+ rozlišením a proděravený otvor údajně zabere 8megapixelová selfie kamerka. O hlavní výkon se má postarat osmijádrový procesor Dimensity 800 od MediaTeku s grafickým čipem Mali-G57 MP4 a zmiňovanou podporou 5G sítí. Dále je očekávána 6GB operační paměť RAM nebo interní úložiště pojme 128 GB uživatelských dat. To rozšíříte až o dalších 256 GB po vložení adekvátní paměťové microSD karty.

OUkitel W10 1500x1020x

Zdroj: Gizmochina.com

Přestože výrobce neodhalil zadní část zařízení, tak ta zřejmě ponese čtyři fotoaparáty (48 + 8 + 2 + 2 MPx). Očekávaný 8 000mAh článek baterie doprovodí úsporná technologie pro ještě delší výdrž. Základní výbavu uzavírá USB-C port, 3,5mm sluchátkový jack, čtečka otisků prstů, systém Android 10, certifikace IP68, IP69K, MIL-STD-810G zaručující maximální odolnost v nelehkých podmínkách. Závěrem můžeme dodat, že prodejní cena bude známa už v nejbližších týdnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat