Huawei FreeBuds Studio jsou nová náhlavní sluchátka mířící do nejvyšších pater

Huawei FreeBuds Studio jsou nová náhlavní sluchátka mířící do nejvyšších pater
2020-10-24T19:30:02+02:00
• 24. 10. 2020

zdroj: slashgear.com

Huawei dnes společně se svými novými vlajkovými telefony řady Mate 40 představil také nová náhlavní sluchátka nesoucí název FreeBuds Studio. Jak už může napovídat název, jedná se o velká náhlavní sluchátka typu over-ear. To znamená, že vám zakryjí celé ucho pro ještě lepší izolaci a zvukový projev.

FreeBuds Studio

FreeBuds Studio se řadí mezi špičku náhlavních bezdrátových sluchátek po boku Sony. Bose a Sennheiseru s cenovkou okolo 400 eur. Sluchátka váží 265 gramů a obě masivní mušle propojuje 7 mm tenký most z nerezové oceli s polstrováním pro maximální pohodlí. V samotné mušli, která je také důkladně polstrována, pak výrobce umístil 40mm dynamický měnič, 4-vrstvou membrána a chod sluchátek pak obstarává audio čip Kirin A1.

Huawei FreBuds Studio 680x317x

zdroj: xda-developers.com

Výrobce uvádí výdrž až 24 hodin na jedno nabití díky dvěma bateriím o kapacitě  410 mAh, plné nabití by pak mělo zabrat asi 70 minut. Podle výrobce by mělo 10 minut na nabíječce dobít energii až na 8 hodin poslechu, což se určitě může hodit například při nabíjení ráno. Na těle sluchátek je pak umístěno 8 mikrofonů, díky kterým výrobce implementoval aktivní potlačení okolního hluku. Huawei se chlubí tím, že sluchátka dokáží odizolovat až 40 dB z okolí. Třešničkou na dortu je pak možnost připojit až dvě vstupní zařízení na jednou. Díky tomu můžete sluchátka spárovat najednou například s telefonem a PC a podle potřeby mezi nimi přepínat.

huawei freebuds studio intelligent dynamic anc 2@2x 660x800x huawei freebuds studio intelligent dynamic anc 3@2x 660x800x

zdroj: huawei.com

Sluchátka by měla být v Evropě dostupná za cenu 299 eur (tj. asi 8200 korun), přesnější termín je prozatím bohužel neznámý.

Zdroje: xda-developers.com, consumer.huawei.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat