Gravírování s laserem LaserPecker Pro je hračka sponzorovaný článek

Gravírování s laserem LaserPecker Pro je hračka [sponzorovaný článek]
2020-10-15T18:01:00+02:00
• 15. 10. 2020

Není tak časté, že bychom v českém skladu našli zajímavější produkt. Hovoříme teď o kompaktním laseru LaserPecker Pro, který dokáže vygravírovat libovolný obrázek nebo tvar na různé materiály. Zpravidla jej můžete použít na papír, dřevu, kůži a podobně. Pozoruhodné je, že můžete laser dobíjet i z powebanky, takže proces gravírování můžete vykonat takřka kdekoliv. Je třeba si ale dávat pozor na svůj zrak. Proto výrobce dává k laseru ochranné brýle, přičemž laser samotný je chráněn heslem. Nemělo by se tak stát, že by jej mohly začít používat vaše děti. 

LaserPecker Pro – gravírování je hračka

Samotný laser se s telefonem páruje skrze Bluetooth a napájení probíhá přes USB-C konektor. LaserPecker Pro je vylepšen o stojan s automatickým nastavením, který se nastaví a zaostří během několika sekund. Integrované senzory stojanu měří vzdálenost mezi laserovým generátorem a cílem a automaticky upravují výšku, aby se ujistil, že ohnisková vzdálenost je ve správné vzdálenosti od povrchu objektu. 

LaserPecker Pro LaserPecker Pro

Před gravírováním LaserPecker Pro nejprve ukáže plánovanou trajektorii vzoru promítnutím vodicího laseru na cílový povrch. Uživatelé mohou snadno upravit velikost, polohu a úhel otočení vzoru na základě trajektorie náhledu. Jakmile jste se vzorem spokojeni, stačí stisknout tlačítko pro gravírování. Propojit LaserPecker Pro můžete i s aplikací LaserPecker, zde vyberete nebo nahrajete jakýkoli vzor a upravíte jej pomocí uživatelsky přívětivých ovládacích prvků.

Pokud vás LaserPecker Pro zaujal, můžete si jej nyní objednat z českého skladu. Cena činí 11 540 Kč. Použijte náš kupón 4WTVWRX3 a zaplatíte 10 788 Kč. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat