Gionee přináší základní model S12 Lite

Gionee přináší základní model S12 Lite
2020-10-04T15:25:08+02:00
• 5. 10. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Modelová řada S od společnosti Gionee se po tříleté odmlce rozšiřuje o jednu mobilní novinku, která nese název S12 Lite a na první trhy vstoupí už v pondělí 5. října. Výrobce sice u zařízení prozradil všechny specifikace včetně konečné podoby, ale prodejní cenu prozatím úspěšně drží pod pokličkou. Každopádně telefon dostal několikrát recyklovaný design a uvnitř se nachází nijak zvláštní sestava prvků.

Levný mobil pro masy

V čele se usadil 6,52palcový IPS LCD displej s rozlišením 1 600 x 720 pixelů, který pohání osmijádrový čip Helio A25 od MediaTeku a 3GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 32GB interní úložiště nebo případně je možnost využít slot pro paměťovou microSD kartu. Záda nesou tři objektivy fotoaparátu ve složení snímačů 13 + 5 + 2 MPx. Nechybí ani přisvětlovací LED dioda vedle skeneru otisků prstů.

Gionee S12 Lite 2 960x960x Gionee S12 Lite 3 960x960x

Zdroj: GSMArena.com

Milovníci selfie snímků si budou muset vystačit se základní 8megapixelovou kamerkou ve „Waterdrop“ výřezu. Výdrž udává článek baterie o velikosti 4 000 mAh a lze ji dobít přes starší vstup pro microUSB kabel. Softwarová stránka nabízí operační systém Android 10. Výbavu podtrhuje 3,5mm sluchátkový jack a funkce dual-SIM. Závěrem lze dodat potvrzené barevné verze – modrá, šedá.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat