Coolpad rozšiřuje nabídku o Cool 12A

Coolpad rozšiřuje nabídku o Cool 12A
2020-10-10T19:18:30+02:00
• 11. 10. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

Produktová řada Cool se rozrůstá po několikaměsíční odmlce o novinku Cool 12A. Naposledy společnost Coolpad ukázala model Cool 10 v červnu letošního roku, ale dnešní přírůstek ho ovšem nebude nijak převyšovat. Stále můžeme mluvit o průměrném zařízení, které se usadí v segmentu střední třídy. Čínský výrobce spíše utáhl šrouby a telefon u vybraných částí získal horší prvky výbavy.

Více cenově dostupný

Za ještě nižší cenu než jeho předchůdce dostanete 6,3palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišení doplněný o „Waterdrop“ výřez pro 8megapixelovou kamerku. Vnitřní šasi vyplňuje čtyřjádrový procesor od Spreadtrum, operační paměť RAM s kapacitou 4 GB a 64GB interní úložiště. Samozřejmostí je slot na paměťovou microSD kartu. Článek baterie má velikost 4 000 mAh a lze jej dobít přes kabel typu USB-C.

Cool 12A 2 722x657x Cool 12A 1 548x436x

Zdroj: Phoneworld.com

Prosklená zadní část si vysloužila jen čtvercový modul, který obsahuje přisvětlovací LED diodu, 16megapixelový a 2megapixelový objektiv. Kromě možnosti odemykání obličejem nechybí ani snímač otisků prstů umístěný pravděpodobně v boční části zařízení. První prodejci zařadili do oficiálního prodeje celkem tři barevné varianty (černá, modrá, stříbrná) za lákavou cenu od 599 čínských jüanů (tj. cca 2 029 Kč).

Zdroje: item.jd.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat