Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Zenfone 7, Z Fold 2 5G, E6s Plus

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – S58 PRO, Moto G9 Play, Galaxy M31

Asus Zenfone 7

Asus v srpnu představil novinky v rámci série Zenfone. Základní model začíná s cenou pod dvacet tisíc korun, přičemž si i tentokrát nabízí výklopný mechanismus zadní foťáků, které mohou posloužit pro selfie snímky. Tentokrát jsou k dispozici tři foťáky. Tento model je vybaven Snapdragonem 865.

Specifikace Asus Zenfone 7

Asus Zenfone 7 Pro

Kromě základního modelu je k dispozici i Zenfone 7 Pro. Ten se moc neliší od běžné verze. V podstatě za příplatek dostanete rychlejší procesor Snapdragon 865+ a optickou stabilizaci u dvou ze tří foťáků. Také je k dispozici více operační paměti a větší úložiště.

Zdroj: XDA Developers

Specifikace Asus Zenfone 7 Pro

Motorola Moto E6s Plus

Před rokem Motorola představila model Moto E6 Plus a nyní náš systém zachytil model E6s Plus. Ve své podstatě se jedná o totožné modely, změn je minimum. Například přední foťák má 5 MPx místo 8 MPx. Zadní strana má jiný design a to je v podstatě vše. Bohužel mobilu zůstal v základu Android 9.

Specifikace Motorola Moto E6s Plus

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G

Není to tak dávno, co došlo na představení nového ohebného top modelu od Samsungu. Společnost v podstatě vylepšila to, co bylo vytýkáno předchozí generaci. Cena je stále vysoká, ale nabízí se poměrně futuristické zařízení.

 

Specifikace Samsung Galaxy Z Fold 2 5G

Exit mobile version