Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Xperia 5 II, Shark 3, P40 Pro+, S20 FE

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – V60, Razr 5G, Poco X3

Fairphone 3+

Pokud vám záleží na tom, jak je mobilní telefon vyroben a jestli došlo na použití eticky získávaných surovin, tak by vás mohla zaujmout novinka Fairphone 3+. Navíc je konstrukci více méně modulární a výrobce umožňuje výměnu komponent i v domácích podmínkách.

Specifikace Fairphone 3+

Sony Xperia 5 II

Nejnovější menší top model od Sony byl představen poměrně nedávno a nyní se začíná zařazovat do nabídek obchodů. Zatím jde ale ve větší míře o předobjednávky, ale dostupnost by měla být v polovině října. U této novinky se nabízí specifikace na vyšší úrovni, ale tomu odpovídá i cena.

 

Specifikace Sony Xperia 5 II

Black Shark 3 5G

Březnová novinka Black Shark 3 se představila světu a nyní ji zařazuje do své nabídky minimálně jeden obchod. Cenou do patnácti tisíc korun se nabízí skutečně dobře vybavený smartphone s podporou sítí páté generace.

Specifikace Black Shark 3 5G

Huawei P40 Pro+

Na českém trhu najdeme model P40 Pro od společnosti Huawei, ale nebyla k dispozici vylepšená verze s přívlastkem Plus. Nyní se objevila v nabídce několika obchodů. Cena je značně vysoká a je nutné mít na paměti, že mobil nemá k dispozici Google služby a aplikace.

Specifikace Huawei P40 Pro+

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung představil nejnovější top model v rámci série Galaxy S20, přičemž tentokrát si budou moci i čeští zákazníci vybrat mezi verzí se Snapdragonem a Exynosem. Galaxy S20 FE nabízí výborné specifikace čemuž odpovídá i cena.

 

Specifikace Galaxy S20 FE

Exit mobile version