Dotekomanie.cz

Twitter vylepší soukromé zprávy jednou novinkou

Twitter

Zdroj: Dotekomanie.cz

Možná si ještě pamatujete dobu, kdy Twitter nabízel maximálně 140 znaků na jeden příspěvek. Aby tato sociální síť udržela krok s konkurencí, došlo ke změnám a přidání funkcí. Poslední takovou novinkou je možnost zasílání audio tweetů, ale tato funkce není ještě k dispozici pro větší počet uživatelů. Nyní se chystá další podobná novinka.

Audio vzkazy

Nedávno jsme se dočkali zpřístupnění Zpráv skrze widget na webu, aby komunikace byla o něco jednodušší. Právě v této oblasti se chystá další novinka. Soukromě zprávy začnou podporovat audio nahrávky. V podstatě se jedná o stejnou funkci, jaká je k dispozici u Messengeru od Facebooku a v rámci další podobných komunikačních služeb.

Zdroj: TheVerge.com

I v tomto případě nás čeká pilotní spuštění. První se dočkají uživatelé v Brazílii, následně by mělo dojít k rozšíření do dalších krajin a nakonec bude dostupná pro všechny. Jednoduše budete moci nahrát vzkaz o maximální délce dvaceti sekund.

Zřejmě se nabídne podobná uživatelská zkušenost jako u jiných aplikací, takže pro nahrávání bude muset uživatel držet konkrétní tlačítko. Po uvolnění dojde k odeslání. Na finální podobu si budeme muset počkat. Twitter zavádí tuto novinku hlavně kvůli přístupnosti.

Zdroje: phonearena.com, theverge.com

Exit mobile version