Oppo Reno4 Lite míří do prodeje

Oppo Reno4 Lite míří do prodeje
2020-09-27T15:00:26+02:00
• 27. 9. 2020

Zdroj: GSMDome.com

Čínská společnost Oppo pod svojí druhou značkou Reno zařazuje do oficiálního prodeje nový model nesoucí přesné označení Reno4 Lite. Ačkoliv výrobce nevěnoval telefonu vůbec žádnou pozornost, tak zařízení je možné pořídit například u prvních prodejců na Ukrajině. Konečná prodejní cena by sice mohla být o něco nižší, ale nabízené specifikace nejsou zrovna nejslabší a zaslouží si místo ve vyšších patrech střední třídy.

Nespokojte se s průměrem

Vpředu se nachází 6,43palcový Super AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a 60Hz obnovovací frekvencí. Pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor Helio P95 od MediaTeku po boku 8GB operační paměti RAM nebo 128GB interního úložiště. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet.

Zatímco přední panel doplňují dva selfie snímače (16 + 2 Mpx), tak záda jsou osazena čtyřmi fotoaparáty (48 + 8 + 2 + 2 MPx). Snímač otisků prstů tentokrát naleznete přímo pod displejem. Článek baterie o velikosti 4 015 mAh podporuje technologii rychlého 30W nabíjení.

OPPO Reno4 LIte 1480x895x

Zdroj: Gizmochina.com

Softwarovou stránku dostalo pod kontrolu vlastní rozhraní ColorOS ve verzi 7.2, která vychází z operačního systému Android 10. Na výběr jsou dvě barevné varianty (černá, modrá) za cenovku v přepočtu 9 892 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat