LG K52 se čtyřmi fotoaparáty zamíří do základní kategorie

LG K52 se čtyřmi fotoaparáty zamíří do základní kategorie
2020-09-07T20:30:15+02:00
• 8. 9. 2020

Zdroj: Techcrunch.com

Minulý měsíc společnost LG uvedla na trh smartphone LG K31, který zamířil do základní kategorie (low-end). Telefon byl uveden s cenou 149,99 dolarů, tj. cca 3 331 Kč bez DPH. Zdá se ale, že společnost s low-end telefony nekončí. Pracovat by totiž měla na ještě více levných smartphonech. Nově uniklé informace naznačují příchod LG K52 v modré a bílé barvě.

LG chystá ještě levnější smartphone

Údajně uniklé rendery pochází od leakera Evana Blasse. Kromě telefonu ve dvou barevných variantách nebyly zveřejněny žádné informace o telefonu. Rámečky kolem displeje samozřejmě nejvíce vyniknou na bílém základu, zatímco v modré variantě více splývají. 

Název LG K52 se poprvé objevil už v listopadu loňského roku, kdy společnost získala ochrannou známku. Jak je vidno z renderu, zařízení dorazí s výřezem v displeji ve tvaru tzv. průstřelu. S největší pravděpodobností dorazí novinka s polykarbonátovým tělem, které razantně sníží náklady na výrobu, čímž bude firma schopna udržet nízkou cenovou hladinu. 

LG

Zdroj: AndroidHeadlines

Operačním systémem by měl být Android 10 s nadstavbou LG UX. Na zadní straně pak bude k dispozici čtveřice fotoaparátů v obdélníkovém uspořádání (v levém horním rohu). K dispozici by měla být samozřejmě také přisvětlovací LED dioda.

Tlačítko napájení bude umístěno na pravém okraji, naopak na levé straně najdeme tlačítka pro regulaci hlasitosti. Zakřivené okraje na zadní straně by pak měly zajistit pohodlné držení. Ostatní modely jsou z řady K vybaveny čipy od MediaTeku, K52 bude ale výjimkou. Nabídnout by totiž měl Snapdragon, čímž se z telefonu stane více konkurenceschopné zařízení. Bližší informace zatím nejsou k dispozici.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat