Huawei neuhlídal tablet Enjoy Tablet 2

Huawei neuhlídal tablet Enjoy Tablet 2
2020-08-01T19:45:48+02:00
• 2. 8. 2020

Zdroj: CNBC.com

Velkého návratu se zanedlouho dočká jeden tablet od společnosti Huawei. První generace byla oficiálně představena už v listopadu roku 2018 a podle posledních informací mají v dalších plánech pro letošní rok jeho druhé pokračování. Čínský výrobce si nedokázal před širokou veřejností uhlídat hlavní specifikace tabletu Enjoy Tablet 2, které aktuálně unikají skrze čínskou sociální síť Sina Weibo.

Řada decentních vylepšení

Odhalený výpis specifikací počítá s 10,1palcovým LCD displejem, jehož rozlišení bude o stupeň lepší – přesněji 1 920 x 1 200 pixelů. Hardwarovou část zastoupí osmijádrový procesor Kirin 710A od firmy HiSilicon, který můžeme zařadit mezi novější čipové sady. Nad velikostí operační paměti RAM nebo interního úložiště lze prozatím jen polemizovat, ale rozhodně by si zasloužil minimální konfiguraci 4GB RAM + 64GB úložiště.

Huawei Enjoy Tablet 2 598x140x

Zdroj: Gizmochina.com

Zatímco vpředu bychom se mohli dočkat základní 2megapixelové kamerky na videohovory, tak zadní část osadí 5megapixelovým snímačem fotoaparátu. Celkovou výdrž bude údajně mít pod kontrolou článek baterie o velikosti 5 100 mAh a technologie rychlého 10W nabíjení. Nakonec z vlastních technologií mohou ještě také přispět audio technologií Huawei Histen či rozhraní EMUI bez podpory služeb Google Play.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat