Gionee Max se zaměřuje na nenáročné

Gionee Max se zaměřuje na nenáročné
2020-08-28T08:24:26+02:00
• 30. 8. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Základní vstupenku do světa chytrých telefonů uvádí společnost Gionee, a to v podobě telefonu s označením Max. Vzhledem k tomu, že konečná cena se ani zdaleka nepřibližuje hranici 100 dolarů, tak už dopředu musíme očekávat opravdu omezenou výbavu. Čínský výrobce zahájí oficiálně prodej ještě na přelomu tohoto měsíce, přičemž v nejnižším segmentu trhu by si mohl bez problému najít své místo.

Nejlepší z nejhorších

Přední části patří 6,1palcový displej s HD+ rozlišením a v „Dewdrop“ výřezu nachází místo základní 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Vnitřní šasi vyplňuje čipová sada SC9863A (1,6 GHz) od Unisoc vybavená osmi jádry, 2GB operační paměť RAM nebo 32GB interní úložiště podporující paměťové microSD karty až do výše 256 GB.

Baterie s kapacitou 5 000 mAh se postará o nadstandardní výdrž. Ke všemu nechybí ani možnost zpětného nabíjení, což dovolí dobíjet jiná zařízení. Zadní část do vínku dostala 13MPx a druhý snímač pro snímání hloubky. Následuje jej přisvětlovací LED dioda. Chybějící skener otisků prstů supluje funkce odemykání obličejem.

Max 4 416x416x Max 3 416x416x Max 2 416x416x

Zdroj: GSMArena.com

Uživatelským prostředím doprovází operační systém Android 10. Výbavu uzavírá Bluetooth 4.2, 3,5mm jack pro sluchátka či microUSB port. U prodejců bude na výběr ze tří barevných provedení (černá, červená, modrá) a cenovka vychází na lákavých 80 dolarů (tj. cca 1 781 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat