Apple chystá nový iMac a MacBook s ARM

Apple chystá nový iMac a MacBook s ARM
2020-08-01T16:30:48+02:00
• 1. 8. 2020

Zdroj: MacRumors

Velmi dobrý leaker Jon Prosser přinesl další velmi zajímavé informace o nadcházejících Apple počítačích. Konkrétně jsme se dozvěděli, v jakém zařízení se objeví první ARM procesory a co vlastně nabídne iMac. 

Apple v srpnu představí nový iMac

O víkendu se na internetu objevily informace týkající se nadcházejícího iMacu. Některé zdroje, konkrétně třeba 9to5Mac, uvedly, že letošní iMac dorazí s novým designem. Uživatelé na sociálních sítích samozřejmě spustili lavinu natěšených tweetů a komentářů. V omyl je však vyvedl právě Jon Prosser.

Apple

Zdroj: MacRumors

Ten ve svém twitterovém příspěvku krátce uvedl, že pokud se těšíme na nový iMac, máme se připravit na příští měsíc, tedy srpen. Právě v ten měsíc by se měl na trhu objevit nový iMac. K tomu však leaker dodal, že nedorazí s žádným redesignem. Osobně bych v tomto případě věřil více Jonu Prosserovi než ostatním zdrojům. Přeci jen se za poslední roky trefil hned několikrát – přesně odhalil iPhone SE 2020, iPad Pro 2020 a další produkty od Applu. 

Diskuze kolem iMacu s novým designem vznikly tak trochu náhodně. Kvůli koronaviru se některé důležité dodávky součástek pro chystaný model zpozdily, tudíž byla společnost dotlačena ke změně data vydání. Proto si někteří mysleli, že půjde o redesign. 

ARM procesory

I přesto takový iMac skutečně dorazí, ale o něco později. Nabídnout by měl podobný design, jako iPad Pro a samozřejmě také procesor Apple Silicon. Jon Prosser mimo jiné dodal, že prvním produktem s ARM procesorem přímo od Applu bude 13,3palcový MacBook Pro. Ten by měl dorazit snad ještě do konce letošního roku, případně v prvním čtvrtletí roku 2021.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat