5 tipů, jak ušetřit za volání sponzorovaný článek

5 tipů, jak ušetřit za volání [sponzorovaný článek]
2020-08-30T17:51:45+02:00
• 30. 8. 2020

Čeští mobilní operátoři bohužel v mnoha případech za své služby poptávají ve srovnání se zahraničím poměrně vysoké finanční částky. Z toho důvodu jsou pravidelné výdaje za telefonování v tuzemsku často velmi vysoké. Na následujících řádcích vám nabídneme několik jednoduchých tipů, jak je co možná nejvíce eliminovat.

Paušály

V dnešní době již většina zákazníků největších tuzemských operátorů využívá některý z široké nabídky jejich paušálních tarifů. Obecně platí, že paušály jsou při běžném provozu pro většinu z nás nejvýhodnější volbou. Pokud tedy každý měsíc utrácíte za volání velmi vysoké částky, ale stále nevyužíváte žádný tarif, popřemýšlejte určitě nad touto možností.

volání

Rámcové smlouvy

Pokud jste vy nebo vaši rodinní příslušníci zaměstnáni ve velké společnosti, existuje solidní šance, že přes zaměstnavatele budete moci získat velmi výhodný tarif v rámci tak zvané rámcové smlouvy. Prostřednictvím toho můžete ušetřit zásadní část pravidelných nákladů.

Neveřejné nabídky

Většina domácích operátorů disponuje také neveřejnými nabídkami, které nejsou běžně k dispozici. Obvykle jsou nabízeny zákazníkům pouze za určitých podmínek a opět jsou standardně výrazně výhodnější než běžné tarify. Zkuste tedy s operátorem o těchto možnostech promluvit.

TIP: Neveřejné nabídky nalezte i v této kalkulačce mobilních tarifů

Nabídky na míru

Pokud žádná z předchozích variant není aplikovatelná pro váš případ, pobavte se s operátorem detailně o svých preferencích a možnostech a nechte si sestavit nabídku přímo na mírů podle vašich potřeb. Poskytovatel by vám měl být schopen nabídnout takový tarif, který bude přesně odpovídat vašem preferencím a díky tomu můžete také slušně ušetřit.

Rodinné, studentské a další výhodnější tarify

Alternativou jsou pak také běžné tarify, které jsou ale upraveny ve snaze vyjít vstříc různým skupinám populace. Zcela běžně jsou tak k dostání studentské tarify s větším objemem dat nebo rodinné tarify s možností bezplatné vzájemné komunikace mezi jednotlivými čísly.

> POROVNAT CENY TARIFŮ NYNÍ ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat