Mi Band 4 patří mezi nejlépe prodávané wearable na světě

Mi Band 4 patří mezi nejlépe prodávané wearable na světě
2020-07-11T19:30:19+02:00
• 11. 7. 2020

Zdroj: Androidauthority.net

Chytrému náramku Mi Band 4 pomalu, ale jistě končí funkční období a už 15. července jej vystřídá jeho 5. pokračování. Společnost Xiaomi totiž v nadcházejícím týdnu u Mi Band 5 spouští celosvětový prodej. Novinka bude muset překonat poměrně vysoko nastavenou laťku, protože čínský výrobce u poslední generace dokázal v prodeji nasbírat slušná čísla, se kterými nyní vyšel více na povrch.

Našlápnuto má dobře

Podle dat od analytické firmy Canalys se Mi Band 4 stal nejprodávanějším nositelným zařízením na světě v období od 3. čtvrtletí 2019 do 1. čtvrtletí tohoto roku. Xiaomi s každou novou generací prodalo první milion zařízení čím dál rychleji a právě vzpomínanému Mi Bandu 4 k tomu stačilo rekordních 8 dnů. Pokud zabrousíme ještě hlouběji do minulosti, tak 3. generaci stačilo 17 dnů a 2. generace z roku 2016 překročila vytyčenou hranici za stále slušné 2 měsíce.

Mi Band 1200x600x

Zdroj: Twitter.com/Xiaomi

Úplně první Mi Band byl uveden v roce 2014 a ten první milion překonal za 9 měsíců. Navíc můžeme vyzdvihnout, že Xiaomi na začátku dubna oznámila, že za období 2014 – 2019 dodalo celkem přes 100 milionů nositelných zařízení. Náramek Mi Band 5 prošel řadou vylepšení, jak po vnější, tak i vnitřní stránce. Proto má rovněž předpoklady k tomu, aby vylepšil dosavadní rekordy v prodeji.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat