Google certifikoval blížící se LG K31

Google certifikoval blížící se LG K31
2020-07-13T13:12:51+02:00
• 14. 7. 2020

Zdroj: Techcrunch.com

Databáze Google Play Console byla doplněna o jeden nový přírůstek od společnosti LG, který v konečném výsledku poznáme pod označením K31. Již podle prvních informací můžeme určitě počítat s tím, že telefon bude patřit k nejslabším zástupcům v portfoliu. Jihokorejský výrobce zřejmě chce dodržet roční rozestup mezi generacemi, neboť poslední model K30 (2019) byl uveden v srpnu loňského roku.

Bez větších nároků

Zveřejněný snímek zařízení odhaluje poměrně výrazné rámečky kolem displeje, ke kterému se nově váže výřez ve tvaru padající kapky. Přední panel má být založen na technologii IPS LCD a dosahovat na HD+ rozlišení (1 520 x 720 pixelů). Konkrétní úhlopříčku budeme znát až v pozdější době. Vnitřní šasi určitě vyplní operační paměť RAM o velikosti 2 GB nebo osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku s grafickým čipem PowerVR GE8320.

K31 940x627x

Zdroj: Phonearena.com

Do samotného základu předinstalují operační systém Android v poslední 10. verzi. Produkty z řady K většinou směřují do Spojených států, kde by se mobilní novinka mohla dočkat spíše procesoru Snapdragon od Qualcommu. Nakonec další podrobnosti zjistíme v řádu následujících dnů, protože LG může chtít stihnout zahájení prodeje do konce letních prázdnin po vzoru původního modelu K30 (2019).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat