Kospet připravuje pokračování hodinek Prime

Kospet připravuje pokračování hodinek Prime
2020-07-25T20:17:23+02:00
• 26. 7. 2020

Zdroj: TheWearify.com

2

Druhé pokračování chytrých hodinek z dílny společnosti Kospet přinese ještě více možností než jeho předchůdce, což potvrzuje několik na sobě nezávislých zdrojů ze zahraničí. Významný výrobce v oblasti hodinek se může stát slušnou konkurencí i pro populární Apple Watch. O rovných půl palce zvětšená úhlopříčka displeje se v konečném výsledku postará o více prostoru určeného pro další nové funkce.

Doslova telefon na zápěstí

Kruhový displej s úhlopříčkou 2,1 palce získá rozlišení 480 x 480 pixelů a pod ním poběží osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku. To by znamenalo absenci podpory sítě 5. generace. Následně k 64GB internímu úložišti se připojí 4GB nebo 6GB operační paměť RAM. Nelze přehlédnout rovnou dva objektivy fotoaparátu (13 + 8 MPx) s elektronickou stabilizací obrazu, které mají zajistit daleko lepší záznamy.

Kospet Prime 2 2 534x500x Kospet Prime 2 1 579x538x

Zdroj: Gizmochina.com

K ovládání budou určena dvě tlačítka po boku a zezadu nepřehlédnete senzor tlaku vzduchu. Mezi ostatní prvky výbavy patří funkce Bluetooth 5.0, dvoupásmové připojení k WiFi, čtveřice navigačních systémů (GPS, Glonass, Beidou, Galileo), plnohodnotný Obchod Play v rámci předinstalovaného systému Android. Závěrem můžeme dodat, že k oficiálnímu odhalení by mělo dojít někdy během poloviny příštího měsíce.

Kospet Prime 2 4 548x359x Kospet Prime 2 3 557x371x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tomáš Pazdera

27. 7. 2020, 13:07

Vážně by mě zajímalo, jak tohle může ohrozit Apple Watch, když si to s nimi naprosto v ničem nekonkuruje a jde o úplně jiný typ zařízení, který s AW má společné tak leda to, že se nosí na zápěstí…

Radovan Plaštiak

26. 7. 2020, 10:24

A smiem poprosiť cenu? Aspoň približnú?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat