Dropbox Family je nyní k dispozici pro všechny zájemce aktualizováno

Dropbox Family je nyní k dispozici pro všechny zájemce [aktualizováno]
2020-10-21T17:53:42+02:00
• 21. 10. 2020

Zdroj: Dropbox

Aktualizováno 21. 10.

V letních měsících Dropbox představil několik novinek, mezi kterými byl i nový rodinný plán. Dropbox Family je nyní dostupný pro všechny zájemce po celém světě a jeho základní cena byla nastavena 19,99 eur, což je v přepočtu přibližně 542,71 Kč. Při zaplacení na celý rok je k dispozici sleva, díky které vás jeden měsíc přijde na 16,99 eur, tedy cca 461,29 Kč.

Screenshot 16 1101x586x

Zdroj: Dropbox

Původní článek 18. 7.

Dropbox představil nedávno novinky, mezi kterými je například správce hesel, ale ten není zadarmo. Kromě toho jsme se dočkali představení také rodinné tarifu, který se bude snažit nalákat uživatele. Zatím ale nedošlo na plošné spuštění. Dropbox jde cestou pozvánek, takže pokud vás tato novinka zajímá, musíte si počkat, až vám bude nabídnuta. Někteří ale již dostali pozvánky, díky čemuž se dozvídáme, kolik bude tato služba stát.

Dropbox Family

Nový rodinný balíček obsahuje funkce verze Dropbox Plus, takže se nabízí například inteligentní synchronizace, offline složka na mobilním telefonu, fulltextové vyhledávání i v samotných souborech, vylepšená historie, trezor, správce hesel, lepší podpora a hlavně 2 TB prostoru. Plus verze přijde na 9,99 eur měsíčně při placení souhrnné částky za rok, případně 11,99 eur měsíčně.

Rodinná verze nabízí toto vše, přičemž ji lze sdílet až se šesti členy rodiny. Cena je zde ale výrazně vyšší. Dropbox Family přijde na 203,88 dolarů ročně, přičemž při placení měsíčně bude asi tato suma vyšší. V podstatě se jedná o dvojnásobnou cenu verze Dropbox Plus.

Zdroj: Dropbox

V porovnání s konkurencí se jedná o podstatně dražší službu. Google One stojí polovinu této sumy a je k dispozici pro pět členů. Případně rodinná verze Microsoft Office 365 nabízí za polovinu ceny 1 TB pro každého člena, přičemž jich může být až šest a navíc je k dispozic kompletní kancelářský balík. Dropbox to tedy nebude mít jednoduché, zejména v cenové válce. Oproti konkurenci nenabízí nějak významné funkce.

Zdroje: androidpolice.com, theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat