Action Launcher přináší podporu adaptivních stylů

Action Launcher přináší podporu adaptivních stylů
2020-07-27T15:00:24+02:00
• 27. 7. 2020

Zdroj: AndroidAuthority

Uplynulo zhruba sedm měsíců, co se aplikace Action Launcher dočkala poslední velké aktualizace. Od té doby společnost nevydala jediný instalační balíček. To se ale dnešním dnem mění. Vývojář Chris Lacy oznámil verzi 46 přinášející řadu nových funkcí a vylepšení, včetně některých novinek, po kterých fanoušci volali. 

Action Launcher podporuje Android 11

Pokud rádi zkoušíte nové styly ikon, poslední verzi Action Launcheru byste měli minimálně vyzkoušet. Verze 46 přináší totiž hned pět nových adaptivních stylů ikon, které změní podobu vašeho smartphonu. Mezi nové styly patří Flower, Hexagon, Pebble, Square (zkosený), a Vessel. Styly lze aplikovat jak na jednotlivé ikony, tak i na složky. 

Action Launcher

Zdroj: AndroidAuthority

Další nová funkce umožňuje uživatelům přístup k ručnímu výběru barvy pro přizpůsobení Quicktheme. Action Launcher nabízí také způsob, jak aktivovat automatické zálohování denního rozvržení na Disk Google. Vývojář poukazuje i na to, že funkce zálohování je jediným způsobem, jakým launcher přenáší veškeré informace o uživatelském rozvržení nebo využití aplikace.

Action Launcher Action Launcher

Zdroj: AndroidAuthority

A konečně, aplikace podporuje operační systém Android 11. To zahrnuje přidání podpory pro nové funkce ochrany osobních údajů. Ve svém příspěvku vývojář také naznačuje brzký příchod verze 47. 

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat