Nejoblíbenější produkty Xiaomi, chytré osvětlení a další za pár korun na Gearbestu sponzorovaný článek

Nejoblíbenější produkty Xiaomi, chytré osvětlení a další za pár korun na Gearbestu [sponzorovaný článek]
2020-06-04T07:27:39+02:00
• 3. 6. 2020
1

Dnes se podíváme na nejoblíbenější produkty ve známém internetovém obchodě Gearbest.com za skvělé ceny. Pojďme si představit nejen známé chytré hodinky, ale náš výběr zahrnuje také různé další příslušenství, které nejeden uživatel také jistě ocení.

Produkty nyní v akci

Chytrá žárovka Alfawise jen za 320 Kč

Všichni jistě znáte chytrou žárovku od Xiaomi. Na tu se můžete podívat zde, ale my si dnes ukážeme levnější alternativu Alfawise LE12. Za pouhých 329 Kč dostanete chytrou žárovku, které svítí všemi barvami a propojíte ji s vaším telefonem.

Tuto chytrou žárovku za 324 Kč kupujte zde 

alfa 991x594x

Hexagonální světla, které propojíte

Zakoupit si také můžete pěkná světla na zeď, ze kterých můžete vytvořit různé obrazce. Pět těchto hexagonální světel k propojení v pěknou matici nyní koupíte přesně za 1000 Kč, přičemž jeden vás vyjde vlastně jen na 250 Kč.

Tyto světla kupujte zde za 1000 Kč (5 ks)

hexa 992x755x

TICWRIS GTS

Tyto chytré hodinky nabízejí měření tepu, sledování vašeho spánku, a dokonce jako jedny z mála měření vaší tělesné teploty. To umožňuje měřit nejen teplotu na povrchu kůže, ale i přímo tu tělesnou teplotu. Výhodou je také průběžné měření, takže teplotu můžete sledovat celý den.

Hodinky nabízejí pěkný design v čele se zakulaceným hranatým ciferníkem. Displej má úhlopříčku 1,3 palců a baterie vydrží až 5 dní používání. Velice potěší vyšší odolnost s certifikací IP68.

Ticwrist GTS kupujte ZDE za 669 Kč 

en 15 1 1920x1105x

Xiaomi Mijia Sensor Night Light

Velmi pěkné příslušenství především do domácnosti je chytré osvětlení. Jedním z nich je také Mijia noční světlo. To se automaticky zapne díky infračervenému senzoru se záběrem 120 stupňů, pokud budete v jeho blízkosti. Poté pokud nedetekuje vaši přítomnost, tak do 15 sekund zhasne.

Xiaomi noční světlo Mijia kupujte ZDE nyní za 463 Kč

AirPods za 950 Kč?

Líbí se vám AirPods, ale pět tisíc za ně nechcete dávat? Ani nemusíte, můžete si koupit jejich věrnou kopii i80 TWS a to jen za 950 Kč. Mají dokonce Bluetooth 5.0, bezdrátové nabíjení a kvalitu zvuku srovnatelnou s originálem. Jedná se údajně o nejlepší kopii AirPods.

Tyto skoro AirPody za 950 Kč kupujte zde

i80 987x641x

Xiaomi Redmi Airdots

Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Nicméně, na levé straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta.

Redmi Airdots nyní koupíte za skvělou cenu jen 474 Kč zde (poštovné zdarma)

Xiaomi

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Martin Kastner

5. 6. 2020, 2:01

Naprosto strašná reklama… Jak může propagovat takové sr**kdy například ten „klon“ airpods zkuste se kouknout na web jak to vypadá… A ještě se naučte počítat protože 1000:5 vážně není 250kc, ale jen 200.. pro příště si zkuste projít to co propagujete ????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat