iPhone 11 má problém se zeleným displejem

iPhone 11 má problém se zeleným displejem
2020-06-08T16:30:51+02:00
• 8. 6. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Na základě stížností sdílených na sociální síti Reddit se zdá, že někteří majitelé iPhone 11, 11 Pro a 11 Pro Max mají problémy s displejem. Konkrétně se uživatelé při odemykání zařízení setkali se zeleným odstínem, jenž se objevil přes celý zobrazovací panel. 

iPhone 11 uživatelé mají nepříjemný problém

Není zatím úplně jasné, co přesně za zeleným odstínem stálo. Podle příspěvků problém byl viditelný jen několik sekund po odemknutí telefonu. Nejčastěji se s tímto nešvarem setkali uživatelé, kteří měli současně zapnutý Dark Mode a Night Shift. Zelený odstín se ale objevuje i při jasu na nejnižší úrovni. 

iPhone 11

Zdroj: MacRumors

„Asi 25 % času, kdy odemknu model 11 Pro, vidím po celém displeji zelený odstín. Asi po třech sekundách se vše vrátí do normálu. Prozatím jsem obnovu do továrního nastavení nezkoušel,“ napsal jeden z uživatelů síti Reddit. 

Postižení uživatelé hlásí, že se problém objevil po aktualizaci na iOS 13.4.1, což naznačuje, že se může jednat pouze o softwarovou chybu. Problematika se týká především modelů iPhone 11, 11 Pro a 11 Pro Max. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Richard Fabián

9. 6. 2020, 9:41

Chybí mi tady informace ve stylu „Kde Samsung opravdu kraluje, tam Apple nesahá ani po kotníky“ …. omlouvám se ujelo mi to….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat