Huawei MatePad C3 poodhalen díky certifikaci

Huawei MatePad C3 poodhalen díky certifikaci
2020-06-08T18:00:48+02:00
• 8. 6. 2020

Zdroj: Gizmochina

Před několika dny byly v Číně certifikovány hned dva nové tablety společnosti Huawei. Konkrétně jde o modely s označením GS3-W00D a AGS3-W00E. Oba tablety by měly být vybaveny 10W nabíječkami. 

Huawei pracuje na novém tabletu MatePad C3

Z čínského překladu by se mělo jednat o zařízení pod názvem Huawei Tablet C3, ale podle současného stylu pojmenování firmy by mělo jít o Huawei MatePad C3. Jak již název napovídá, půjde o modely spadající do nižší kategorie. 

Huawei Huawei

Zdroj: Gizmochina

Na sociální síti Weibo se objevilo několik fotografií, které odhalují design a klíčové specifikace tabletu. Konkrétně MatePad C3 bude nabízet 8palcový displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů. Srdcem tabletu bude procesor MediaTek MT8768 a operační paměť s kapacitou 3 GB. Pro soukromá data poslouží 32GB vnitřní úložiště. 

MatePad C3 MatePad C3 Huawei

Zdroj: Gizmochina

MatePad C3 nabídne také zadní 5megapixelový a přední 2megapixelový fotoaparát. O dodávku energie se bude starat baterie s kapacitou 5 100 mAh. Zařízení pak poběží na operačním systému Android 10 s nadstavbou EMUI 10. Za zmínku stojí také přítomnost Bluetooth 5.0. Tablet by se měl dle spekulací prodávat za cca 224 dolarů, tj. cca 5 320 Kč bez DPH. Kdy bude zařízení představeno, je nyní nejasné. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat