Chytré hodinky v akci, které musíte mít! sponzorovaný článek

Chytré hodinky v akci, které musíte mít! [sponzorovaný článek]
2020-06-18T19:20:04+02:00
• 18. 6. 2020
1

Chytré hodinky Xiaomi Haylou LS02

Chytré hodinky Haylou LS02 disponují čtvercovým barevným displejem, jehož velikost činí 1,4 palců. Xiaomi v tomto případě použilo zobrazovací technologii TFT LCD s rozlišením 320 x 320 pixelů. Celková konstrukce hodinek činí 48 x 36 x 11,5 mm a váží 35 gramů. Hodinky Haylou LS02 jsou pak dodávány společně s 26,3 mm širokým silikonovým páskem, který lze jednoduše vyměnit za jiné pásky – ty si můžete pochopitelně dokoupit. 

Haylou LS02 disponuje baterií o kapacitě 260 mAh, přičemž na jedno nabití hodinky zvládnou pracovat 14 dní. Nutno ale podotknout, že právě výdrž baterie se bude lišit v závislosti na používání. Chytré hodinky od Xiaomi jsou kompatibilní se zařízeními s operačním systémem Android a iOS. Mezi podporované verze patří Android 4.4, iOS 8 nebo novější. 

chytré hodinky chytré hodinky

Skvělou informací je, že se i v této cenové kategorii nachází certifikace IP68 zaručující vodotěsnost až do hloubky 1,5 metru po dobu maximálně 30 minut. Hodinky jsou kromě toho schopny fungovat při teplotách v rozmezí -20 °C do 45 °C. 

Hodinky jsou také vybaveny monitorem srdeční frekvence. Haylou LS02 kromě toho podporuje také sledování aktivit, počítadlo kroků, sledování spánku a devět různých sportovních režimů. V současné době jsou hodinky k dispozici ke koupi pouze v Číně za cenu 688 Kč. Celkově vzato se zdá, že se jedná o vynikající produkt za nízký peníz, který nabízí širokou škálu funkcí. 

Originální Haylou LS02 na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však exkluzivně v předprodeji po dobu prvního týdne jen za 723 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle zmizí a platnost ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Kompletní specifikace Xiaomi Haylou LS02

  • Displej: 1,4palcový TFT LCD displej s rozlišením 320 x 320 pixelů.
  • Baterie: 260 mAh.
  • Připojení: Bluetooth 5.0.
  • Kompatibilní operační systém: Android 4.4, iOS 8 nebo vyšší.
  • Funkce: Sledování spánku, sledování aktivity.
  • Senzory: Monitor srdeční frekvence, sledování spánku.
  • Hmotnost: 35 gramů.
  • Rozměry: 48 x 36 x 11,5 mm.
  • Barvy: černá, stříbrná.

Haylou Solar hodinky za hubičku

Společnost Xiaomi v rámci širokého portfolia vlastněných značek si přichystala nové chytré hodinky s názvem Solar pod značkou Haylou a už v samotném úvodu musíme zmínit, že zařízení nenabídne žádné solární články pro delší výdrž. Každopádně pokud čínský výrobce bude chtít navázat na úspěch předchozí generace, tak k tomu má zatím dobře nakročeno. Jedním z důvodů je mimo jiné ponechání velmi nízké hranice u prodejní ceny.

Haylou Solar Haylou Solar

Kulatý ciferník představuje 1,28palcový TFT LCD displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, pod kterým se ukrývá 340 mAh baterie slibující až 30 dnů plného provozu. Naopak při 24hodinovém měření tepu klesne výdrž o polovinu. Ke kovovému pouzdru jsou připojeny 22mm řemínky vyrobené ze silikonu. Certifikace IP68 jistí odolnost vůči vodě během sprchování nebo plavání. Konektivita k Androidu (4.4 a vyšší) a iOS (8.0 a vyšší) probíhá přes funkci Bluetooth 5.0 a aplikaci Haylou Fit.

Hodinky dokáži sledovat až 12 různých sportovních aktivit. Samozřejmostí je monitoring spánkové aktivity, dechová cvičení či standardní funkce v podobě aktuálního počasí, ovládání hudebního přehrávače, krokoměru, upozornění na notifikace ze spárovaného zařízení.

Jestliže máte o Haylou Solar zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten produkt nabízí za 1 417 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón R4C24B0CAE627000 , zaplatíte pouhých 757 Kč. Haylou Solar si můžete zakoupit ZDE.

Kospet Probe za akční cenu

Chytré hodinky KOSPET PROBE na trh přichází s malým 1,3palcoým HD kulatým displejem. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací 5 ATM.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat platebních služeb. Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další. 

chytré hodinky

Kromě toho KOSPET PROBE nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelné čtyři dny při běžném používání. 

Originální Kospet Probe na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je po dobu jednoho týdne jen za 809 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Miloš Novysedlák

19. 6. 2020, 10:06

Gearbest nic o GPS a NFC nepíše.
Odkud máte tyto informace?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat