Bonus 2000 Kč na iPhone 11 a navíc splátky s 0% navýšením! sponzorovaný článek

Bonus 2000 Kč na iPhone 11 a navíc splátky s 0% navýšením! [sponzorovaný článek]
2020-06-01T14:57:17+02:00
• 1. 6. 2020

Internetový obchod Smarty opět vychází vstříc svým zákazníkům. Celý letošní červen bude probíhat akce Trade in na iPhone 11. Kdykoli tak budete moci obchodu nabídnout své zařízení k výkupu, za což po sléze získáte slevu 2 000 Kč na iPhone 11 s jakoukoliv vnitřní pamětí. 

iPhone 11 levně, rychle a bez navýšení

Smarty od vás vykoupí řadu zařízení, takřka jakékoliv značky. Stačí se podívat na kalkulačku, které telefony obchod dokáže vykoupit. Pokud výkup proběhne a minimální hodnota zařízení činí 1 000 Kč, získáte automaticky slevový kupón, který cenu iPhone 11 sníží o 2 000 Kč. Slevu lze aplikovat na kterýkoliv model iPhone  11 s vnitřní pamětí 64, 128 a 256 GB. 

SLEVU 2 000 Kč NA IPHONE ZÍSKÁTE ZDE

iPhone 11SLEVU 2 000 Kč ZÍSKÁTE ZDE

Pokud tedy například zvolíte 256GB model, po slevě se dostanete na cenu 128GB modelu. A to už stojí minimálně za zvážení, protože takovéto akce nebývají časté. Výkup vašeho zařízení probíhá v Praze na Smarty Store, přesněji Politických vězňů 13, Praha 1. Využít ale můžete také služeb zásilkovny. Jednoduše vyplníte formulář na webu a Smarty vám pošle kód k odeslání . Následně se domluvíte na výkupní ceně a peníze poputují na váš bankovní účet. 

Nechcete-li vykupovat své staré zařízení, můžete využít splátek s 0% navýšením na všechny produkty značky Apple. Skvělá možnost, jak se dostat k novému produktu bez velkého zásahu do peněženky. Ale pozor, pokud jste v minulosti již zařízení na Smarty zakoupili a dáte jej do výkupu. získáte navíc 5% bonus. 

Využít ale můžete všechny akce najednou. To znamená, že za výkup zařízení získáte 2 000 Kč slevu na iPhone 11, kterou lze aplikovat na splátky s 0% navýšením. Ve výsledku pak získáte nový iPhone11 ještě levněji. Akční nabídku si můžete prohlédnout ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat