Apple Music se připojuje ke kampani Black Out Tuesday

Apple Music se připojuje ke kampani Black Out Tuesday
2020-06-03T15:00:39+02:00
• 3. 6. 2020

Zdroj: TheVerge

Služba Apple Music se zapojuje do celosvětové kampaně „Black out Tuesday“, která se týká hudebního průmyslu. Cílem této kampaně je zvýšit povědomí o nedávné smrti George Floyda z Minneapolis během policejního zatčení. Generální ředitel společnosti, Tim Cook, dříve zdůraznil svou podporu protestů, které se v současností dějí v USA a po celém světě. 

Apple Music chce zvýšit povědomí o nedávno smrti Goerge Floyda

Apple Music tak zrušil svůj obvyklý rozhlasový plán Beats 1 a namísto toho nasměruje všechny uživatele iOS a macOS na jedinou streamovací stanici. Pokud jde o Apple Music, karty For You a Radio budou odstraněny, aby se uživatelé dostali na jediný seznam skladeb „For Us, By Us“, ve kterém se budou nacházet skladby od umělců s černou pletí. 

Apple Music

Zdroj: 9to5mac

Někteří uživatelé již nyní mají k dispozici tlačítko Listen Together, viz snímek obrazovky výše. Rozšíření tohoto tlačítka je ale prozatím sporadické. Většina uživatelů, včetně mě, má k dispozici obvyklé rozložení karet Discover a Radio. 

K dispozici je také stanice živého vysílání s myšlenkou, že všichni uživatelé mohou poslouchat stejnou hudbu současně. Vysílání je pravidelně přerušováno hlasem, který říká „tento okamžik vyzývá nás všechny, abychom mluvili a jednali proti rasismu. Všude stojíme v solidaritě s černými komunitami.“

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat