Apple Mapy v ČR podporují novou funkci

Apple Mapy v ČR podporují novou funkci
2020-06-13T15:00:14+02:00
• 13. 6. 2020

Zdroj: TheVerge

1

Informace o přepravě v reálném čase v Apple Mapy byly konečně rozšířeny do dalších několika zemí a metropolitních regionů. Tuto aktualizaci dnes také potvrdila samotná společnost Apple, která informaci uvedla na svých stránkách. 

Apple Mapy a informace o veřejné dopravě v reálném čase

Společnost Apple nově rozšiřuje informace o veřejné dopravě v reálném čase na několik dalších regionů. Konkrétně se podpory dočkaly země Kanada, Anglie, Nizozemsko, Skotsko, Švédsko a Wales, včetně i 32 metropolitních regionů v Austrálii, Číně a Spojených státech. Mezitím byla rozšířena podpora funkce Apple „Nearby“ a je nyní k dispozici v následujících 31 zemích:

Argentina, Belgie, Brazílie, Chorvatsko, Česká republika, Salvador, Řecko, Hongkong, Maďarsko, Indie, Indonésie, Irsko, Itálie, Macao, Mexiko, Montserrat, Nový Zéland, Norsko či Filipíny. Dále také Polsko, Portugalsko, Korejská republika, Rusko, Saúdská Arábie, Singapur, Jihoafrická republika, Španělsko, Tchaj-wan, Thajsko, Turecko a Vietnam.

Apple Mapy

Zdroj: MacRumors

Podpory se dočkaly také ostrovy Aland, Anguilla, Aruba, Bahamy, Bermudy, Bonaire, Britské Panenské ostrovy, Kajmanské ostrovy, Chile, Čína, Dominiku, Dominikánská republika, Řecko, Grenadu, Haiti, Jamajka, Martinik, Montserrat, Palestinská území, Svatý Barth, Svatý Kryštof a Nevis, Svatá Lucie, Svatý Vincenc a Grenadiny, ostrovy Turks a Caicos a Uruguay.

Jinde společnost Apple přidala dalších 45 letišť, na nichž jsou k dispozici vnitřní mapy, včetně letišť v Madridu, Praze a Istanbulu. Apple také přidal 10 amerických měst, kde je funkce Look Around k dispozici: Boston, Chicago, Houston, Las Vegas, Los Angeles, New York, Oahu, Philadelphia, San Francisco a Washington.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jaroslav Hronek

13. 6. 2020, 20:31

Kolik lidí ty jejich mapy používá. Troufl bych si tvrdit, že minimum.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat