watchOS 6.2.5 přináší nové Pride ciferníky

watchOS 6.2.5 přináší nové Pride ciferníky
2020-05-19T18:00:59+02:00
• 19. 5. 2020

Zdroj: 9to5mac

V páté vývojářské beta verzi připravovaného operačního systému watchOS 6.2.5 se objevila řada nových ciferníků. Nikoho zřejmě nepřekvapí, že všechny nesou design v duchu Pride, který se bude brzy konat. 

watchOS 6.2.5 dorazí s novými ciferníky

Nové ciferníky jsou k dispozici ve formě stávajících konceptů Pride Digital, Pride Analog a Gradient. Tentokrát se ale uživatelé mohou těšit na více pastelové barvy a zbrusu nové druhy pro Gradientní spektrum. 

Tradice Pride Watch začala tím, že Apple oznámil první ciferník během WWDC v roce 2018. V loňském roce se pak uživatelé dočkali nového stylu pro rok 2019 s vylepšenými animacemi a zcela novým ciferníkem Pride Analog. 

apple watch pride faces compared 1021x394x

Zdroj: 9to5mac

Letošní aktualizace ciferníků není tak drastická jako loňská revize. Vychází ze stejného základního rozvržení a dynamiky, ovšem přináší novou sadu barev. Červené, oranžové, žluté, zelené, modré a fialové mají ve srovnání s loňským rokem o něco méně zářivé odstíny. Klepnutím na ciferník pak zobrazíte vibrační animaci, která se po opakovaném klepnutí zdůrazní. Analogový ciferník pak při každém zvednutí zápěstí náhodně prohazuje pořadí barevných obdélníků. 

watchOS 6.2.5

Zdroj: 9to5mac

Další nová možnost ciferníků nalezené v této betě je nový režim Rainbow pro Gradient. Barevné spektrum je rovnoměrně rozmístěno po číselníku. Ve skutečnosti znovu používá stejné duhové barvy, jaké jsou vidět v Pride 2020, takže by to mohlo být považováno za další pokračování série Pride.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat