TICWRIS GTS aneb Osobní zdravotní COVID-19 poradce na zápěstí jen za 29,9 dolarů sponzorovaný článek

TICWRIS GTS aneb Osobní zdravotní COVID-19 poradce na zápěstí jen za 29,9 dolarů [sponzorovaný článek]
2020-05-26T10:01:00+02:00
• 26. 5. 2020

Osobní zdravotní COVID-19 poradce na zápěstí jen za 29,9 dolarů. Tak by se dalo hovořit o TICWRIS GTS, které umí sledovat teploty a kyslík v krvi. Pandemie COVID-19 zasáhla celou planetu zcela bez milosti. Nemocnice jsou plné, obchody uzavřené a lidé panikaří. TICWRIS jako značka chytrých hodinek se snaží pomoci lidem lépe pochopit jejich zdravotní stav, hlavně v této globální infekční krizi. Společnost proto vydala svůj nový model s názvem TICWRIS GTS za velice dostupnou cenu, která je nižší než 30 dolarů – cca 740 Kč. 

Chytré hodinky nabízí hned několik funkcí, včetně sledování tělesné teploty, kyslíku v krvi, krevního tlaku, srdeční frekvence, spánku a sportovních aktivit. 

TICWRIS GTS: Funkce teploměru

TICWRIS GTS vám poskytne nepřetržitý monitor tělesné teploty, a to kompletně v reálném čase. Jak všichni víme, číslo tělesné teploty nyní funguje jako silný klíč pro přístup k venkovnímu sociálnímu distancujícímu společenskému životu. Díky hodinkám budete moci včas zjistit, zda máte teplotu, tedy jednu z prvních příznaků COVID-19. Tím se budete moci distancovat od svých blízkých a tím snížit riziko nákazy. 

TICWRIS GTS

TICWRIS GTS: Monitorování kyslíku v krvi

Dalším životně důležitým číslem je v současné době úroveň nasycení kyslíkem v krvi. Uvádí totiž, jak zdravé jsou vaše plíce. Koronavirus poškozuje zdraví lidí tím, že vnikne do plic a postupně snižuje hladinu kyslíku v krvi. Při nižších hladinách kyslíku v krvi jsou všechny orgány v těle jako rezavé části robota. S TICWRIS GTS tak budete moci tyto zdravotní hodnoty sledovat a případně včas zareagovat. 

TICWRIS GTS

Čistá jednoduchost klasického designu

Chytré hodinky TICWRIS GTS jsou s klasickým vzhledem designové koncepce čisté jednoduchosti. Tři barevné varianty nabízí černou, tmavě modrou a světle růžovou. Hodinky tak jsou vhodným dárkem nejen pro rodinu či přátele, muže či ženy. GTS může být také módním doplňkem a dalším technickým kouskem, který vás udělá chytřejší. 

TICWRIS není velká korporace, pouze start-up značka podporovaná několika špičkovými továrnami, které přežily v oblasti výroby elektroniky více než 10 let. Toto je třetí rok pro značku TICWRIS a 20. května byla novinka uvedena na Aliexpress. Pokud vás hodinky zaujaly, můžete si je zakoupit za 29 dolarů ZDE. Případně si jej můžete zakoupit z Aliexpressu ZDE. Pokud při platbě použijete kód pray4world, jeden dolar daruje firma na boj proti COVID-19.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat