Motorola Moto E7 a One Vision Plus poodhaleny

Motorola Moto E7 a One Vision Plus poodhaleny
2020-05-15T16:30:07+02:00
• 15. 5. 2020

Zdroj: Gizchina

Společnost Motorola musí zabrat, pokud chce vyjít z pandemie bez výrazných ztrát a dohnat konkurenci. Proto nedávno představila své první vlajkové modely po téměř třech letech. To ale neznamená, že by se výrobce přestal zajímat o nižší kategorie. Důkazem toho jsou práce na dvou nových produktech, jejichž klíčové hardwarové specifikace unikly na internet.

Motorola Moto E7

Během následujícího měsíce bychom se měli dočkat nástupce současného modelu Moto E6, tedy Moto E7 a bude se jednat o decentní aktualizaci. E6 telefon je nyní dodáván s procesorem Snapdragon 632, který se objevil i v sérii Moto G7, namísto pomalejšího Snapdragon 435. Telefon pak nabízel 2GB RAM či 16GB vnitřní úložiště s podporou microSD karet. Moto E7 by však měl dorazit s 32GB vnitřním úložištěm, jako model Moto E6S (2020).

Motorola Moto E7

Zdroj: PhoneArena

Motorola Moto E7 pak dorazí s operačním systémem Android 10 či displejem s vysokým poměrem stran 19: 9 a rozlišením 1520 x 720p. S ohledem na poměr stran a cenu bychom měli očekávat malý výřez v displeji a silnější bradu. 

Motorola One Vision Plus

Zhruba před rokem jsme se dočkali prvního modelu s označením One Vision a příští měsíc bychom se měli dočkat aktualizovaného kousku s přídavkem Plus. Ten by měl nabídnout 6,3palcový displej, tedy jako jeho předchůdce, s tím rozdílem, že místo průstřelu dostane tzv. waterdrop notch. Očekávat bychom měli také kratší poměr stran.

Motorola One Vision

Zdroj: PhoneArena

Uvnitř zařízení pak bude k dispozici 4GB operační paměť a 64GB úložiště. Bohužel bude ze začátku poháněno starším operačním systémem Android 9 Pie. Podle všeho by ale měla vyjít v době představení aktualizace na Android 10, tak uvidíme.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat