Xiaomi začíná pracovat na MIUI 13

Xiaomi začíná pracovat na MIUI 13
2020-04-29T11:30:34+02:00
• 29. 4. 2020

Zdroj: Xiaomi

Společnost Xiaomi před několika dny představila nový operační systém, respektive nadstavbu MIUI 12. Jedná se o její nejnovější rozhraní postavené na Androidu 10. Zatímco aktualizace se bude pomalu rozšiřovat počínaje červnem letošního roku, Xiaomi již zahájilo vývoj MIUI 13. Tuto informaci potvrdila samotná firma ihned po vydání MIUI 12.

Xiaomi nevydalo finální verzi MIUI 12 a už pracuje na další

Xiaomi zahájení vývoje MIUI 13 potvrdilo tento týden v příspěvku v Mi Community China, kde zve uživatele k účasti. Detaily MIUI 13 jsou prozatím neznámy, ale spolu s novými funkcemi se očekává výrazné zlepšení oproti MIUI 12. Vývoj třinácté verze bude samozřejmě nějakou dobu trvat. Očekává se tedy, že se finální verze dočkáme v průběhu příštího roku.

Xiaomi

Zdroj: FoneArena

V případě, že jste nezaregistrovali oznámení nového MIUI 12, můžete se těšit hned na několik novinek. Systém přináší vylepšené vizuální efekty, nové tapety či vylepšenou ochranu soukromí, která nyní ukazuje všechna citlivá chování aplikace. K dispozici je ale nově také telefonní asistent, který bude užitečný hlavně pro sluchově postižené uživatele. Mezi další nové funkce patří i Dark Mode 2.0, automatické odpovědi na nevyžádané volání a podobně. Ostatně všechny novinky jsme detailně popsali v našem článku ZDE.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat