Spotify vám umožní skrýt skladby, které nemáte rádi

Spotify vám umožní skrýt skladby, které nemáte rádi
2020-04-17T08:00:55+02:00
• 17. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Hudební streamovací služba Spotify i nadále pracuje na zlepšování své mobilní aplikace pro operační systém Android a iOS. Tentokrát si pro své uživatele přináší další zajímavou funkcionalitu, kterou oceníte v ojedinělých případech.

Spotify přináší solidní funkci

Konkrétně se nyní bavíme o hudebním vkusu. Přiznejme si, že ne každá má stejně dobrý hudební vkus jako vy. Vaši přátelé a další lidi z okolí sem tam musí přidat do svých playlistů skladby, které mají rádi ostatní. Představte si, že jedete na dovolenou a chcete se svými blízkými poslouchat hudbu. Nemáte ale stejný vkus, čímž dochází k situaci, kdy většina může být určitou chvíli naštvaná. Díky této nové funkce budete moci do svého seznamu skladeb přidat i obsah, který se líbí ostatním. Jakmile budete poté, například řídit sami, můžete si tyto přidané skladby skrýt. Tím se vyhnete tomu, že by vám v průběhu přehrávání naskočila skladba, kterou nemáte rádi. Právě tato funkce je novinkou, kterou Spotify přináší pro předplatitele. 

spotify hide song 1600x916x

Zdroj: MacRumors

Z kontextové nabídky v systémech iOS a Android nově můžete skrýt skladby v playlistu, které nemáte rádi. Spotify jednoduše tyto skladby přeskočí. Jedná se o solidní aktualizaci, protože nebudete muset ručně tyto skladby odstraňovat a následně třeba přidávat. Aktualizace je nyní k dispozici. Můžete si ji samozřejmě stáhnout zdarma z App Storu a Obchodu Play. Nutno ale znovu poznamenat, že je k dispozici pouze pro platící předplatitele služby.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat