Netflix přináší lepší správu dětského profilu či PIN kód

Netflix přináší lepší správu dětského profilu či PIN kód
2020-04-09T11:30:37+02:00
• 9. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Netflix aktualizovala nejen svou mobilní aplikaci pro operační systém Android a iOS. Novinka dává uživatelům možnost mít větší kontrolu nad tím, kdo může přistupovat ke kterému profilu a k jakým titulům má daný profil přístup. Hlavním cílem těchto novinek je lépe přizpůsobit profil dětem. Ovšem i přesto z nich mohou těžit i skupiny, tedy tzv. rodinný tarif, u kterého se používá jeden účet s vícero profily. Nejčastěji takový způsob upřednostňují skupinky lidí, kteří díky rodinnému tarifu platí za službu mnohem méně. Nové funkcionality zařídí, aby se k jednotlivému profilu nemohl dostat jiný uživatel. Co je tedy přesně nového?

Netflix zapracoval na bezpečnosti a přizpůsobení profilů

Netflix do svých aplikací přidává podporu PIN kódu. Ten se sice v aplikaci nachází už nějakou dobu, ale bylo jej možné aktivovat pouze pro omezení přístupu k filmům a titulům na celé úrovni účtu. Nyní je ale možné nastavit PIN kód také u jednotlivých profilů. Pokud tedy jste se svými přáteli v rodinném tarifu, můžete si aktivovat PIN kód, čímž si nastavíte bezpečnostní úroveň. 

Netflix

Zdroj: AndroidPolice

S novou bezpečnostní úrovní ale také můžete lépe přizpůsobit účet svým dětem. Majitelé účtu totiž mohou nyní zakázat, aby se na určitých profilech nenacházely konkrétní tituly a obsah s hodnocením pro dospělé, a také vypnout automatické přehrávání dětských profilů. Všechny tyto novinky se nyní nachází na stránkách nastavení uživatelského účtu. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat