iOS 13.4.5 beta 1 přináší opravy chyb a funkci pro Apple Music

iOS 13.4.5 beta 1 přináší opravy chyb a funkci pro Apple Music
2020-04-16T23:39:41+02:00
• 17. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple dnes, tj. 16. dubna 2020, vydala první beta verze připravovaných systémů iOS 13.4.5 a iPadOS 13.4.5. Nové aktualizace jsou k dispozici nejen registrovaným vývojářům, ale také veřejným testerům za účelem testování. 

iOS 13.4.5 nabídne menší změny

Veřejní beta testeři, kteří se zaregistrovali do beta testovacího Apple programu, si mohou po instalaci správného certifikátu na iOS zařízení nový systém stáhnout. Obě aktualizace se prozatím zdají být malými balíčky, které se zaměřují výhradně na opravy chyb a vylepšení stability. Nové systémy například řeší problémy spjaté s hotspotem. Společnost Apple už dříve přiznala, že měla problémy s vytvářením vlastního hotspotu. 

iOS 13.4.5

Zdroj: MacRumors

Tuto informaci potvrdila jen svým autorizovaným poskytovatelům služeb, aby se mohli připravit na zákazníky, kteří s těmito problémy v blízké budoucnosti dorazí. Celkový problém funkce Personal Hotspot byl, že se k ní uživatelé nemohli připojit nebo se od ní zařízení samo od sebe odpojilo. Uživatelé se ale setkávali také s problémy týkajících se výkonností dat. Někteří uživatelé dokonce zaznamenali první problémy s touto funkcí už v iOS 13.1.2. Jako dočasné řešení byli poskytovatelé služeb vyzváni, aby vypnuli a znovu zapnuli Personal Hotspot.

Apple také v těchto betách zapracoval na bezpečnosti související s VPN. O tomto problému jsme již psali. Samotná firma prohlásila, že tento problém bude ihned vyřešen v následujících aktualizacích. 

iOS 13.4.5 ale obsahuje jednu zajímavou a novou funkcionalitu. Nově bude možné sdílet skladby z Apple Music na Instagram Stories. Učiníte tak, že klepnete na tlačítko Sdílet na skladbě v aplikaci Music. Následně vytvoříte příběh s názvem skladby, názvem alba a pozadím. To je ale zatím vše, co nové aktualizace přináší.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat