Umidigi chystá nové hodinky UFit

Umidigi chystá nové hodinky UFit
2020-03-15T19:57:03+02:00
• 16. 3. 2020

Zdroj: AliExpress.com

Společnost Umidigi zahájila prostřednictvím obchodu AliExpress předprodej chystaných hodinek s názvem UFit, které budou oficiálně představeny už během následujících dnů. Ačkoliv přehled u produktu toho o sobě zatím moc neprozrazuje, tak čínský výrobce se hodlá více zaměřit na zdravotní stránku uživatelů. Navíc prodejní cena z něj dělá cenově dostupné zařízení.

Zdraví na prvním místě

Po vzoru firem Garmin a Fitbit, jejichž vybraná zařízení nabízejí funkci měření SpO2, hodinky UFit nabídnou rovněž možnost si změřit hodnotu hladinu kyslíku v krvi. To především ocení například astmatici nebo uživatelé se sklonem k srdečním vadám. Zveřejněný snímek avizuje sklíčko s 2.5D zakřivením a jediné boční tlačítko pro ovládání.

Dřívější spekulace hovoří o 1,3palcovém IPS LCD displeji s rozlišením 240 x 240 pixelů chráněným tvrzeným sklem. Celá konstrukce bude odolná vůči vodě do hloubky 50 metrů. Dále do vnitřní části vloží 128MB paměť RAM, 128MB interní úložiště, funkci Bluetooth 5.0 a 220mAh baterii.

Umidigi Ufit 3 1000x1000x

Zdroj: AliExpress.com

Zařízení má podporovat zařízení s Androidem 4.4 a vyšší či iOS 8.0 a vyšší. Úplným závěrem si zaslouží zmínku monitor spánkové aktivity a širokou škálu sledování sportovních aktivit. Prodejní cena v přepočtu odstartuje od hranice 1 430 Kč.

Zdroje: gizmochina.com, smartwatchspecifications.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat