Sony S20A nabídne netradiční 5,45palcový displej

Sony S20A nabídne netradiční 5,45palcový displej
2020-03-06T18:00:58+02:00
• 6. 3. 2020

Zdroj: TheVerge

Společnost Sony by podle dostupných informací měla pracovat na novém telefonu. Nabídnout by měla 5,45palcový displej, takže by se mohlo jednat o novou kompaktní verzi. Konstrukční rozměry ale tvrdí opak. 

Sony si pohrává s novým modelem

Konstrukční rozměry telefonu s modelovým označením S20A činí měří 150,8 x 72,8 x 12,5 mm, alespoň toto uvádí TENAA. Jen pro zajímavé srovnání – Sony Xperia XZ2 Compact má 5palcový displej s poměrem stran 16: 9 a k tomu mnohem menší tělo, přesněji 135 x 65 x 12,1 mm. Vyšší poměr stran připravovaného modelu by mohl představovat poměrně zvláštní výšku, naopak šířka naznačuje široké tělo. 

Sony

Zdroj: GSMArena

Telefon by měl nabídnout také 4000mAh baterii, což je na poměry výrobce poměrně velká kapacita. Sony S20A samozřejmě nebude vlajkovým modelem společnosti. V tomto případě by se mělo jednat o klasický telefon s LTE připojením a operačním systémem Android. Takže toho moc nečekejme. Podle všeho by se mělo jednat o smartphone spadající do střední třídy, ne-li níže. 

V současné chvíli toho o připravovaném kousku moc nevíme. S největší pravděpodobností telefon dorazí až ve druhém čtvrtletí, pokud ne později. Jakmile se dozvíme více, budeme vás o tom samozřejmě informovat prostřednictvím článku na našem webu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat