Powerbeats nabízí H1 čip a 15hodinový poslech hudby

Powerbeats nabízí H1 čip a 15hodinový poslech hudby
2020-03-22T09:34:27+02:00
• 22. 3. 2020

Společnost Beats, kterou mimochodem vlastní Apple, představila nová bezdrátová sluchátka Powerbeats bez žádného dalšího očíslování. Jedná se o dlouho spekulovaný model, který byl celou dobu chybně označován jako Powerbeats4. 

Powerbeats se designem neliší

Již na první pohled je jasné, že Beats vychází z designu Powerbeats3, protože vypadají úplně stejně. Jediným rozlišovacím prvkem jsou šikmá sluchátka, která jsou vzhledem blíže k Powerbeats Pro. 

Nová sluchátka mají úhlové ušní chrániče, přičemž mezi jednotlivými sluchátky je propojovací drát. V balení pak na uživatele bude čekat hned čtveřice různých velikostí špuntů pro vytvoření optimálního zvuku a pohodlí. 

Powerbeats Powerbeats Powerbeats

Zdroj: MacRumors

Na každém sluchátku jsou implementovány ovládací prvky pro regulaci hlasitosti, přeskakování skladeb, odmítnutí či přijetí příchozích hovorů a přehrávání/pozastavení skladby. Apple, potažmo Beats, do nového produktu implementoval i čip H1 pro rychlejší párování s iOS zařízením, rychlé přepínání mezi zařízeními přihlášenými ke stejnému iCloud účtu a „Hey Siri“. Powerbeats pracují s funkcí sdílení zvuku, jenž v praxi umožňuje připojení dvou sad sluchátek navržených firmou Apple k jednomu iOS zařízení. 

Stejně brilantní zvuk

Pokud jde o zvuk, Powerbeats má poskytovat stejně kvalitní zvuk jako Powerbeats Pro. Jsou zde také ovladače, které nabízejí čistou reprodukci zvuku s nízkým zkreslením napříč frekvenční křivkou a zvýšenou čistotou a dynamickým rozsahem. Novinka nabízí také určitý stupeň odolnosti vůči vodě, konkrétně jde o certifikaci IPX4. Znamená to tedy, že sluchátka budou schopna vydržet pot a stříkající vodu.

sluchátka

Zdroj: MacRumors

Uvnitř příslušenství jsou vylepšené mikrofony, to samé platí pro Bluetooth Class 1, který zaručuje delší vzdálenost připojení. Powerbeats na jedno nabití vydrží až 15 hodin (o tři hodiny déle než předchůdce Powerbeats 3) a navíc je k dispozici pětiminutové rychlé nabíjení. To znamená, že za pět minut nabíjení získáte další hodinu poslechu. 

Powerbeats Beats

Zdroj: MacRumors

Na rozdíl od Powerbeats Pro a AirPods nemá novinka vlastní nabíjecí pouzdro, takže jej dobijete pouze pomocí Lightning kabelu. Apple u sluchátek snížil i cenu, zakoupíte je za 3 990 Kč vč. DPH. V prodeji jsou tři barevné varianty – černá, bílá a červená. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat