Photoshop Camera je nová aplikace pro úpravu fotek

Photoshop Camera je nová aplikace pro úpravu fotek
2020-03-17T09:33:13+02:00
• 17. 3. 2020

Zdroj: XDA-Developers

Společnost Adobe v týdnu představila zbrusu novou aplikaci Photoshop Camera. Jak již název aplikace napovídá, Photoshop Camera využívá technologie Adobe pro zpracování fotografií. Aplikace dokáže v reálném čase aplikovat efekty na fotky, čímž uživatel nemusí používat další nástroje firmy Adobe. 

Photoshop Camera prozatím v testování

Na trhu existuje zhruba miliarda dalších podobných aplikací, které již takové funkcionality nabízí. V případě této novinky je zde ale určitá odlišnost. Adobe totiž používá platformu Sensei AI, čímž aplikace dokáže v reálném čase rozpoznat spoustu věcí, jako je dynamický rozsah či tonalita. Díky tomu pak lze dosáhnout lepších úprav. Aplikace dokáže také uložit kopii fotografie bez jakýchkoli úprav, takže se nemusíte starat o pořizování více fotek z jedné scény. 

Photoshop Camera

Zdroj: AndroidPolice

Pokud si chcete novou aplikaci vyzkoušet, můžete se nyní zaregistrovat a získat tak přístup k aplikaci hned na photoshopcamera.com. Společnost Adobe dále uvádí, že jsou k dispozici omezená místa, takže zde není žádná záruka, že do testování dostanete přístup. Jakmile ale bude aplikace veřejně přístupná, budete o tom informování prostřednictvím e-mailu.

logo-app Photoshop Camera smart capture, filters, lenses Zdarma iOS logo-app Photoshop Camera - smart capture, filters, lenses Adobe NEZNÁMÁ ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat