iPad Air 3. generace má problémy s displejem

iPad Air 3. generace má problémy s displejem
2020-03-10T13:40:32+02:00
• 10. 3. 2020

Zdroj: PhoneArena

iPad Air třetí generace se poslední dobou potýká se stížnostmi některých majitelů. Zdá se totiž, že tablet má problém, který způsobí, že displej se po chvíli trvale znefunkční. S tímto problémem se samozřejmě setkala pouze hrstka uživatelů, ovšem i přesto Apple chybu uznává a spouští bezplatný výměnný program.

iPad Air 3. gen. se dočkal svého prvního výměnného programu

Problém u nového iPadu Air se týká zobrazovacího panelu, který se některým uživatelům sám od sebe vypnul. Samozřejmě zapnout jej už nebylo možné. Někteří majitelé spatřili i mírné problikávání displeje, přičemž poté se zcela vypnul. Pokud jste se tedy s takovým problémem u iPadu Air třetí generace setkali, neváhejte kontaktovat Apple a domluvte si bezplatnou opravu.

iPad Air

Zdroj: PhoneArena

Dle dostupných informací má tento problém na svědomí výrobní chyba. Právě díky ní bude muset Apple u postižených zařízení vyměnit celý displej. Bezplatné opravy jsou k dispozici majitelům modelů iPad Air třetí generace vyrobených od března 2019 do října 2019. Samotný tablet byl vydán 18. března loňského roku a vybaven je například 10,5palcovým LCD displejem s rozlišením 2 224 x 1 668 pixelů. 

Srdcem tabletu je procesor A12 Bionic, který dříve poháněl iPhone XS. K dispozici je také 3GB operační paměť či vnitřní úložiště, u kterého si můžete zvolit až 256 GB. Na zadní straně iPadu je umístěna 8megapixelový fotoaparát, přičemž na opačné straně 7megapixelový fotoaparát. Zapomenout zmínit nemohu ani baterii s kapacitou 8 134 mAh, Touch ID či přítomný 3,5mm jack konektor pro připojení drátových sluchátek. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat