Huawei plánuje výkonnou novinku pro náročné

Huawei plánuje výkonnou novinku pro náročné
2020-03-17T15:00:09+02:00
• 17. 3. 2020

Zdroj: CNBC.com

Nejnovější záznam u čínského telekomunikačního úřadu TENAA přibližuje připravovaného zástupce do vyšších pater střední třídy od společnosti Huawei, který se momentálně skrývá pouze pod kódovým označením AQM-AL10. Zápis tentokrát neodhaluje jeho skutečnou podobu, ale alespoň máme k nahlédnutí téměř všechny klíčové specifikace. Čínský výrobce by mohl na veřejnost již brzy vypustit bližší podrobnosti.

Nejen pořádný výkon

Přední část zabere 6,3palcový OLED displej s FullHD+ rozlišením a 16megapixelová kamerka na populární selfie fotografie. O hlavní výkon se údajně postará osmijádrový procesor Kirin 810 od HiSilicon, 6GB paměť RAM po boku 128GB úložiště. Druhá konfigurace počítá s 8GB pamětí RAM a 256GB úložištěm.

V obou případech bude připraven slot až pro 256GB paměťovou NM kartu. Článek baterie s kapacitou 3 900 mAh má podporovat rychlé 22,5W nabíjení. Vzadu nepřehlédnete tři objektivy fotoaparátu (48 + 8 + 2 MPx) a snímač otisků prstů umístí přímo pod displej.

Huawei AQM AL10 1 1469x930x Huawei AQM AL10 2 1472x1269x

Zdroj: GSMArena.com

Výpis sice počítá se starším Androidem 9.0 Pie, ale při prvním spuštění asi vyskočí aktualizace na nejnovější systém Android 10. Z proporcí můžeme zmínit hmotnost 163 gramů či tloušťku zařízení 7,75 mm. Více informací zjistíme v následujících dnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat