Nový Honor Play 9A přibližuje úřad TENAA

Nový Honor Play 9A přibližuje úřad TENAA
2020-03-23T20:54:28+02:00
• 24. 3. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Čínský regulační úřad TENAA vydávající potřebné certifikace telekomunikačním zařízením poodhaluje nejnovější přírůstek pod značkou Honor. Novinka by se měla uvést pod názvem Play 9A a již v úvodu můžeme zmínit, že telefon s největší pravděpodobností nebude kompletně podporovat služby od Googlu. Oproti předchozí generaci vynikne lepším fotoaparátem nebo prodlouženou výdrží baterie.

Nemastný a neslaný

Vpředu se ukáže 6,3palcový IPS displej s FullHD+ rozlišením a „Waterdrop“ výřez v sobě ukryje 8megapixelovou kamerku na oblíbené selfie snímky. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor Helio P35 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM nebo dvě rozdílné velikosti interního úložiště – 64 a 128 GB. Výdrž bude zajišťovat baterie o velikosti 5 000 mAh. Nabíjení s rychlostí 10 W zřejmě nepodá výkon, jaký by si většina budoucích majitelů asi představovala.

Huawei Honor Play 9A 2 1470x1305x Huawei Honor Play 9A 3 1469x1304x

Zdroj: GSMArena.com

Jen dva objektivy fotoaparátu v zadní části složí z 13MPx a 2MPx snímače. Samozřejmě nesmí chybět přisvětlovací LED dioda či snímač otisků prstů. Uživatelským prostředím má doprovázet vlastní rozhraní Magic UI ve verzi 3.0, které odpovídá nejnovějšímu Androidu 10. Ačkoliv neznáme datum představení a cenovku, tak na prodejní pulty půjdou minimálně tři barevné varianty (černá, modrá, zelená).

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat