Dell Mobile Connect pro iOS má řadu nových funkcí

Dell Mobile Connect pro iOS má řadu nových funkcí
2020-03-26T16:00:16+02:00
• 26. 3. 2020

Zdroj: GadgetMatch

Společnost Dell tento týden aktualizovala svou aplikaci Dell Mobile Connect pro iOS. Nový instalační balíček přinesl několik změn týkajících se funkcionalit, jež mají zajistit bezproblémovou integraci mezi iPhonem a Windows, včetně bezdrátového zrcadlení obrazovky. 

Dell Mobile Connect s novými funkcemi

Verze 3.0 aplikace Mobile Connect pro iOS umožňuje uživatelům ovládat svůj mobilní telefon pomocí dotykové obrazovky, klávesnice a myši svého počítače. To v praxi také umožňuje přetahovat soubory fotografií a videa mezi nimi. Kromě zrcadlení obrazovky aktualizace přináší i podporu systému Windows pro přijímání a provádění telefonních hovorů prostřednictvím handsfree, psaní textových zpráv, kontrolování oznámení, vyhledávání kontaktů a další. 

1 2048x1151x

Zdroj: Dell

Počítačová aplikace Mobile Connect má několik požadavků. Musíte mít k dispozici notebook značky Dell minimálně z roku 2018. Ten pak musí být vybaven Bluetooth a podporován. Mezi podporované notebooky patří XPS, Inspiron, Vostro, Alienware a G Series. Aplikace je samozřejmě ke stažení zdarma v App Storu.

„Od svého uvedení v lednu 2018 využilo Dell Mobile Connect více než jeden mil. uživatelů k uskutečnění 150 mil. telefonních hovorů či zaslání SMS. Nyní je na Microsoft Store dostupná nová verze tohoto programu pro integraci PC a mobilního telefonu. Ta přináší vlastnosti oznámené již dříve v rámci veletrhu CES 2020. Uživatelé mobilních telefonů se systémy Android a iOS tak mohou začít od této chvíle využívat nové funkce, mezi které patří:

  • Bezdrátový přenos souborů pro zařízení s iOS (iOS 11+)
  • Plné zrcadlení obrazovky ze zařízení s iOS (iOS 11+)
  • Zasílání MMS na telefonech se systémem Android (Android 6+)

Aktualizovaný systém je v současné době zpřístupňován vše uživatelům kompatibilních počítačů značky Dell, které zahrnují modelové řady XPS, Inspiron, Vostro, Alienware a G s funkcí Bluetooth vyrobené po lednu 2018.“

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat